BTL EXILIS ELITE: Najnoviji i najsnažniji uređaj za neinvazivni tretman lica i tela

Autor:

27.04.2017 14:52

Foto:

Foto:



U susret obeležavanju 15 godina rada Beauty factory BY Sothys održana je pred brojnim saradniicma i prijateljima prezentacija u hotelu Zelengora u Kragujevcu i predstavljen je najnoviji i najsnažniji uređaj za neinvazivni tretman lica i tela na tržištu BTL EXILIS ELITE.

Vlasnica dr Milica Maksimović je istakla da se za nabavku ovog aparata odlučila kako bi izašla u susret mnogobrojnim zahtevima za neinvazivnim medicinsko estetskim zahvatima.

BTL EXILIS ELITE je aparat kojim se može tretirati celo telo, on predstavlja rešenje za tretiranje više problema koji su do sada bili nerešivi kao što je: opuštena koža stomaka, vrata, ruku, koža iznad kolena. Exilisom se može raditi i vaginalno podmalađivanje i sve to bez bola, otoka i bez vremena oporavka.

Pored ovih problema BTL EXILIS ELITE je rešenje za skidanje lokalnih masnih naslaga sa stomaka, bokova, leđa i uklanjanja celulita.

BTL EXILIS ELITE je kombinacija monopolarne radiofrekvencije i ultrazvuka sa modulom za hlađnje i zahvaljujući njima osigurava se delovanje na različitoj dubini, što omogućava da se radi po slojevima u isto vreme topeći masne naslage i zatežući elastična vlakna. Zahvaljujući ovoj tehnologiji BTL EXILIS ELITE je najefikasniji aparat u svojoj kategoriji na svetskom tržištu sa čak 85% zadovoljstva klijenata, što ga stavlja daleko ispred konkurencije.

- Istovremeno on je i najbezbedniji uređaj zahvaljujući posebno zaštićenom sistemu ENERGY FLOW CONTROL, koji postoji samo u BTL uređajima, a koji osigurava najbolji učinak i sigurnost pacijenta - naglasila je dr Milica Maksimović.

Počevši od 2013 godine kada je uređaj BTL Exilis na Anti-age kongresu u Las Vegasu osvojio nagradu za najbolji uređaj na svetskom tržištu, BTL Exilis kao i kompanija BTL Industries počeli su da nižu nagrade:

Aesthetic Awards winner-nagrada za najbolji uređaj za oblikovanje i zatezanje lica I tela, Red dot award -2014. i 2015. godine nagrade za inovativnost i dizajn, My face my body winner- nagrada za najbolju firmu iz oblasti estetske medicine, Aesthetic show i Aesthetic Academy- najbolja neinvazivna tehnologija I procedura za oblikovanje tela, The aesthetic guide- najbolja kombinacija tehnologija i na kraju Aesthetic Evrything - najbolja kompanija za proizvodnju aparata za oblikovanje tela po oceni klijenata širom sveta, dok je BTL Exilis Elite takođe po ocenama klijenata proglašen za najefikasniji aparat na svetskom tržištu.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading