"Gloria" vam poklanja!

Autor:

25.05.2017 11:40

Foto:

Foto:



Osvojite 3x2 karte za film ˝KRUG˝

Projekcija filma je u petak u 17.50 h, u bioskopu Cineplexx Delta City 

Zasnovana na internacionalnom bestseleru, "Krug"  je moderna poučna priča smeštena u ne tako daleku budućnost. Strašne posledice tehnologije sudaraju se sa željom da vas čuju u svetu u kom je prisustvo na internetu najvažnije, a broj pratilaca pokazuje pravu moć. Džejms Ponsolt priča fascinantnu priču o Mej Holand, mladoj ženi željnoj da pokrene svoju karijeru. Ona će se pridružiti tehnološkom i društvenom gigantu Krugu gde će jako brzo napredovati. Prinuđena od strane osnivača firme, Imona Bejlija, da stane ispred kamera, Mej se bori da održi svoj lični identitet dok postaje lice kompanije koja ima milijardu pratilaca. U ovom napetom, tehnološkom trileru, niko nije stvarno siguran dok svi uvek gledaju.

ULOGE

Kada je Tomu Henksu, jednom od najvoljenijih i najpriznatijih glumaca na svetu, dodeljena uloga, nije bilo problem zainteresovati ostatak glumačke ekipe da se priključe projektu. Ali napraviti najbolji izbor glumaca, koji će na najbolji način oživeti likove iz knjige, iziskivalo je da reditelj vežba na kreativnosti sa svojim izborima.

Najvažnije je bilo pronaći odgovarajuću glumicu za Mej, koja je i ključni lik u filmu "Krug". Tvorci filma su oduvek imali Emu Votson na vrhu svog spiska.

Reditelj Ponsold je o njoj rekao:

- Ema je jednostavno briljantna. Ona ima veoma snažan etički kompas. Ona je glas generacije. Ima veliko srce, i veoma je brižna. I ima nešto u njenom odrastanju uz kameru.

Votsonova o svom liku kaže:

- Mej je fascinantna… I u smislu toga da je ljubazna i neverovatno humana, a i u smislu da ja zaista mogu da razumem zašto je donela toliko odluka. Interesantna mi je i zato što nije crna ili bela. Ona je veoma kompleksna osoba.

O svom liku u "Krugu", Tom Henks kaže:

- Bejli je sanjar. On vidi svaki potencijal, on misli ‘zar ne bi bila dobra ideja, zar ne bi bila odlična ideja, šta ako bismo mi to izveli, šta ako bismo sve uključili… ‘ on je čovek koji nema ništa osim neverovatne mašte i sudbine, ali i potrebnog novca da sprovede ove ideje u stvarnost. Mislim da ne postoji ništa što je on rekao, a da nije istina. 

Džon Bojega je postao zvezda preko noći, posle uloge Fina u filmu “Star Wars – Buđenje sile”. Iako je postao ikona i heroj svoje generacije, ostao je veoma prizeman čak i kad su se pojavile igračke i poštanske markice sa njegovim likom.

O saradnji sa rediteljem, rekao je:

- Džejms je veoma, veoma inteligentan i neko sa kim sam jako voleo da radim. Tokom cele svoje karijere, imao sam veliku sreću da radim sa velikim rediteljima, koji daju dobre komentare, ali u isto vreme jako su dobri za saradnju. A on je fantastičan. I ovo je pravi projekat za njega. Ova uloge je prava stvar za glumca, i dašak je svežeg vazduha. Radio sam u pozorištu, ali lepo je raditi na filmu u kojem možeš ući duboko u svoj lik i gde možeš istraživati suštinu svega.

Ukoliko želite da osvojite karte, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading