Sara Jo otkriva omiljene nijanse tečnih ruževa

Autor:

31.10.2017 16:01

Foto:

Foto:



Najveći deo make-up kolekcije neustrašive i kreativne Sare Jo čine ruževi u najrazličitijim nijansama. Kako i sama ističe, ruž može potpuno da transformiše make-up look, zato i predstavlja njenog najmoćnijeg saveznika. Ovom prilikom, Sara nam je omogućila da zavirimo u njenu kozmetičku torbicu i otkrila 5 omiljenih nijansi iz nove kolekcije tečnih ruževa – Avon Mark Lip Lacquer. Brzo su postali njen favorit jer se lako nanose, dugotrajni su i pigmentisani, a sada dostupni u 20 nijansi – 10 mat i 10 sjajnih.

Head Turner

-Kad na usnama imam crvenu nijansu, spremna sam za svaku situaciju, bilo da je u pitanju opušteni ručak ili noćni izlazak. Trenutno mi je jako zanimljiv Avon Mark Lip Lacquer tečni ruž u mat nijansi Head Turner, koja je veoma intenzivna i negde je između jarko crvene i boje maline.

Fabulosity

-Nikada me nije bilo strah da eksperimentišem, i volim da ohrabrujem druge devojke da pomeraju granice i uživaju kreirajući umetnost na svom licu. Zato je moj drugi izbor tečni ruž u intenzivnoj mat nijansi Fabulosity, koja ne može da prođe nezapaženo.

Dare To Be Bare

-Znam da je crveni ruž odavno postao moj zaštitni znak, ali često biram i nude nijanse poput Dare To Be Bare, pogotovo kada već imam jaku šminku na očima ili jednostavno želim opušteniji look.

It Girl

-Kada svoju dnevnu kombinaciju brzo želim da pretvorim u večernju, to lako mogu učiniti samo uz pomoć ruža. Nežnije ili nude nijanse tada menjam sjajnom nijansom It Girl, koja je jako upečatljiva i sama po sebi dovoljna da transformiše ceo stajling.

Blushing

-Iako prednost dajem smelijim nijansama, Avon Mark Lip Lacquer tečni ruž u sjajnoj nijansi Blushing je postao nezaobilazan u mom neseseru jer je idealan za nežnija dnevna izdanja, kada ne želim jaku šminku ali ipak hoću da izgledam sređeno i negovano.

Avon Mark Lip Lacquer tečni ruževi premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara, u Avon brošurama koje važe do kraja novembra, kao i na sajtu www.avon.rs.