“CREDO” doživljaj za odabrane

Autor:

15.12.2017 16:09

Foto:

Foto:



Brojne zvanice uživale su u specijalitetima i prelepom ambijentu restorana "CREDO", na prvom spratu hotela Marriott, uz gastronomsko druženje i specijalni meni "Five senses".

Gosti su uživali u neverovatnim specijalitetima koje je za njih pripremio Nenad Jovanović, šef kuhinje restorana "CREDO" sa višegodišnjim iskustvom rada u Michelin star restoranima.

Gastronomski doživljaj se sastojao od 10 spektakularnih jela od kojih je svako bilo upareno sa čašom posebno odabranog vina. Ove večeri gosti su uživali u vinima iz podruma "Aleksić" iz Vranja.

Zvanice je, pored menija, oduševio i elegantni ambijent restorana "CREDO" sa najlepšim pogledom na istorijski trg u srcu Beograda.

Gosti koji su uživali, kako u ambijentu tako i u ukusnim specijalitetima i vinu, bile su: ekonomiski ataše ambasade Holandije Oliver Šarov, direktorka agencije “New Media TeamAleksandra Radujko, umetnica Tanja Banjanin, Wine&Gastro bloger Zdravko Brkić, modna kreatorka Biljana Tipsarević, predstavnica grupacije PSP Farman Ivana Karić, direktor uređivačkog kolegijuma televizije N1 Ben Sadler, direktorica regionalne distribucije televizije FOX Mari Al- Jumailly i predsednik Color Press Grupe Robert Čoban.