Od rešavanja Argeta poslovnog izazova do Harvard HBX stipendije

Krajem novembra, tačnije 25. i 26. novembra u organizaciji Droge Kolinske/Atlantic Grupe u saradnji sa »hackathon« Business Intelligence centrom, u Ljubljani (ABC Hub, BTC City, Šmartinska 152) će se mladi i ambiciozni zaposleni, menadžeri, preduzetnici i preduzetnice, takmičiti u rešavanju poslovnih izazova za Argetu.

Na osnovu predloženih rešenja poslovnih izazova, učesnici će zajedno stvoriti novi proizvod za brend Argeta transformacijom već postojećeg asortimana.
participants-on-the-1st-international-business-heckathon-in-ljubljana
International Business Hackathon je međunarodni poslovni maraton, takmičenje pojedinaca, raspoređenih u grupe u rešavanju poslovnih izazova.


Širom sveta, takozvani hackathoni su prvenstveno poznati kao IT hackathoni, gde grupa IT profesionalaca  u dva dana pukušava rešiti različite izazove, ali i tražiti nova rešenja. Tako je na primer nastalo drugme »Like« na Facebook-u, baš na hackathonu. International Business Hackathong ide korak dalje – takmičari će biti privrednici, mladi menadžeri, preduzetnici, iz svih regiona Jugoistočne i Zapadne Evrope, a rešavaće poslovne izazove ili takozvane »business case«, raspoređeni u međunarodne skupine (ili gupe) po 4-5 takmičara.
argeta-hackathon
Grupa koja najbolje reši poslovne izazove i predloži najbolje rešenje, biće pobednička grupa i  osvojiće (dobiće) glavnu nagradu: Harvard HBX stipendija, 2000€ u  novcu , MBA Enterpreneurship modul i bogat poklon paket Argeta – Droga Kolinske / Atlantic Grupa!

Prijave potencijalnih učesnika su moguće do 20. novembra putem linka.

Autor: gloria.rs
Izvor: promo
Foto: promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi