Muze Antonija Banderasa


Žene su odigrale glavnu ulogu u ličnom i profesionalnom životu Antonija Banderasa, ali i bile mu inspriacija za neke od njegovih kultnih parfema. One su bile ključne figure njegovih dobrotvornih izložbi fotografija, kao što su “Tajne u crnom” i “Žene u zlatnom”. One su uvek bile glavne na sceni, izvor snage, karaktera…i urođene zavodljivosti.

Žene su oduvek bile ogromna podrška i zvezda vodilja u svakom aspektu života Antonija Banderasa: tu istinu on danas želi da prenese kroz svoju kreativnost, umetnost i stvaralaštvo, radeći posvećeno, rame uz rame sa najčuvenijim svetskim parfimerima, kako bi kreirali jedinstvene, ženstvene parfeme koji reflektuju sve ono čemu se divi kod žena: njihovu vitalnost, sigurnost, eleganciju i snagu.
Ženske kvalitete koje su u njemu probudili nezaboravne senzacije učinio je besmrtnim, pretočivši ih u svoje ženstvene parfeme, kroz dobro poznati miris belih cvetova poput pupoljaka narandže – miris koji ga podseća na svežinu i toplinu njegovog rodnog grada, ili jasmina, koji donosi zavodljivi miris letnjih noći.

Vitalnost – Blue Seduction for Women

Jedan od kvaliteta kojima se Banderas oduvek najviše divio kod žena je njihova unutrašnja vitalnost i duh prepun energije i slobode. Sa parfemom Blue Seduction for Women pronašao je način da stvori savršen balans između vitalnosti, ženstvenosti i senzualnosti, kroz meke i glatke nijanse šećera i morsku svežinu citrusnih i voćnih nota. Tako je dobijen svež, živahan parfem za nezavisnu, slobodnu i apsolutno ženstvenu i senzualnu ženu.

 

Samopouzdanje – Her Golden Secret

Samopouzdanje i unutrašnja sigurnost su nešto čemu se čuveni glumac uvek divio kod žena – to su suštinski kvaliteti senzualnosti i karaktera i prenose se na život u celini.

Her Golden Secret je veoma ženstven parfem sa ličnošću i stilom, zahvalujući svom opojnom blendu kedrovog drveta, kašmira i pačulija, koji kombinovani sa egzotičnom aromom tonke i vanile čine savršen koktel koji poziva na predaju pred snažnim i zavoljivim karakterom žene.

Elegancija- Queen of Seduction

Za glumca, elegnacija je više stvar stava nego stila – osobina koja ženu izdvaja od ostalih i čini je autentičnom.

Queen of Seduction je savršen parfem za elegantne, ženstvene i samouverene žene. Njegovi vodenasti akordi suptilno uzdižu zavodljive, cvetne arome jasmina, irisa i božura, uz čist, svež nagoveštaj plemenite note kedrovog drveta. Atraktivan, senzualan parfem, sa sofisticiranim dodirom istinske zavodnice.

Snaga- Her Secret Temptation

Nesalomivost, snaga i odlučnost – sve su to osobine koje glumac povezuje sa snažnim karakterom žene. Njegov ženstveni parfem Her Secret Temptation reflektuje moćnu, strastvenu prirodu žene kroz intenzivnost roze bibera i izazovnost pupoljaka narandže, jasmina i ruže – sve te arome nedoljivo privlače ne samo zbog svoje lepote I senzualnosti, već I zbog svog intenzivnog, opojnog karaktera.

Prefinjen i zavodljiv parfem koji čini da svako poklekne pred neodoljivim iskušenjem – neustrašivim i strastvenim bićem žene.

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi