Medvedić Lino u poseti redakcijama: Palačinake sa Lino ladom zasladile dan

Autor:

19.10.2017 16:38

Foto:

Foto:



Sa željom da svojim prijateljima, koji su je pratili kroz veliki broj aktivnosti godinama unazad, ulepša i zasladi dan, kompanija Podravka Srbija je posetila medijske redakcije sa sedištem u Beogradu i tom prilikom im je kao poslasticu pripremila palačinke sa Lino ladom. Medvedić Lino je lično doneo palačinke sa Lino ladom koja od nedavno ima unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika.

Predstavnici medija nisu krili iznenađenje, kao i pozitivne reakcije, jer ipak palačinke na našem podneblju predstavljaju jednu od omiljenih poslastica, a jednoglasno su se složili i oko toga da je povećan procenat lešnika učinio da je Lino lada sada postala premium namaz.

Kompanija Podravka ima 35 godina dugu tradiciju proizvodnje visokokvalitetnih slatkih kremnih namaza. Kroz decenije proizvodnje razvijali su se novi ukusi i usavršavale postojeće recepture. Danas Lino lada asortiman ima najveći broj ukusa kremnih namaza na srpskom tržištu, a od nedavno i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Na tržištu Srbije u ponudi su Lino lada nougat (koja sada ima čak 13% lešnika), Lino lada duo (sa čak 10% lešnika), Lino lada milk (koja ima veliki procenat mleka - 18% i 9% najfinijih prženih lešnika) i Lino lada kokos (veličanstveno iskustvo za sve ljubitelje kokosa).

Svi namazi iz Lino lada asortimana su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu.

Maja Gašić

Autor