Kafa i Twix – savršen mix!


Svi koji žele da učetvuju moći će to da urade u periodu od 4. februara do 5. marta 2019. godine.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je kupiti Twix promo pakovanje za oznakom “Osvoji vredne nagrade” Twix 50 gr i Twix Xtra 75 g. U omotu se nalazi jedinstveni alfanumerički kod od 10 karaktera.

Sa tim kodom učesnik može da se registruje na sajtu www.twix.rs ili slanjem koda putem SMS-a na broj 3334 u formi Twix(razmak)kod(razmak)ime i prezime

Cena SMS poruke je za Telekom i Telenor 3,6 rsd,  za Vip Mobile 3,48 rsd.

Čekaju vas 333 vredne nagrade:

Dnevne nagrade – Gorenje džezva za kafu TCM800E 302

Nedeljne nagrade – De Longhi espresso aparat ECI341.CP30 

Glavna nagrada – Putovanje za 2 osobe u Sankt Peterburg prema aranžmanu 1

Svi kodovi uneti putem internet stranice www.twix.rs kao i oni poslati putem SMS sakupljaće se u jedinstvenu bazu odakle će slučajnim elektronskim izborom biti izvlačeni dobitni kodovi.

Za one koji imaju dodatna pitanja spremili smo odmah i odgovore.

Ko može da učestvuje u nagradnoj igri?

– Pravo da učestvuje u nagradnoj igri ima punoletno fizičko lice sa prebivalištem u Republici Srbiji,izuzev Kosova i Metohije, koje ispuni sve uslove iz Pravila nagradne igre. Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposleni kod Priređivača, kod kompanije Mars, kod podizvođača u realizaciji ove nagradne igre kao ni članovi njihovih porodica (deca, roditelji i supružnici).

Kada se nagradna igra odvija?

– Nagradna igra počinje 04.02.2019. i traje do 05.03.2019. godine.

Kako učestvovati  u nagradnoj igri?

– U periodu trajanja nagradne igre kupi najmanje jedan proizvod: čokoladu Twix 50 gr ili Twix Xtra 75gr promotivno pakovanje koje u sebi sadrži kod, te do kraja nagradne igre sačuva fiskalni račun o toj kupovini , kao i samo promotivno pakovanje sa kodom i u toku nagradne igre postupi na jedan od sledeća dva načina:

1) putem interneta pristupi stranici www.twix.rs te:

Od 00:01h 04.02.2019. do 23:59h 04.03.2019. na predviđenom mestu na internet stranici www.twix.rs unese kod koji je pronašao u promotivnom Twix pakovanju.

Ukoliko je uneti kod validan i prođe proveru, učesniku će nakon obaveštenja o uspešno unetom kodu biti omogućeno da unese svoje ime, prezime i telefon kao i da se saglasi i prihvati ova Pravila nagradne igre koja će biti dostupna na internet stranici.

ILI

2) od 00:01h 04.02.2019. do 23.59h 04.03.2019. putem SMS poruke na kratki broj: 3334 pošalje SMS sledeće sadržine: Twix_broj koda_imeiprezime

Ukoliko je uneti kod validan i prođe proveru učesnik će primiti povratnu poruku sa sledećim tekstom: “Uspešna prijava! Hvala na učešću. Pravila nagradne igre na www.twix.rs “.

Ukoliko kod nije validan učesnik će dobiti poruku sa sledećim tekstom: “Neuspešna prijava. Pokušaj ponovo.”

Koja je cena SMS poruke?

– Cena SMS poruke je za Telekom i Telenor 3,6 rsd, za Vip Mobile 3,48 rsd.

Gde mogu da se upoznam sa detaljima Pravila nagradne igre?

www.twix.rs

Šta je jedinstveni kod?

– Jedinstveni kod je kombinacija brojeva i slova koji se nalazi unutar promotivnog pakovanja Twix 50 g ili Twix Xtra 75 g sa oznakom „OSVOJI VREDNE NAGRADE“ .

Da li treba sačuvati originalni fiskalni račun o kupovini Twix promo proizvoda sa kodom?

– Da, potrebno je sačuvati fiskalni račun o toj kupovini, kao i samo promotivno pakovanje, jer priređivač zadržava pravo da ga u slučaju potrebe za proverom traži na uvid od učesnika.

Postoje li ograničenje za broj unošenja jedinstvenih kodova?

– Jedan učesnik može uneti više jedinstvenih kodova, i time povećati šansu za osvajanje nagrade, ali jedan učesnik može osvojiti samo jednu dnevnu, jednu nedeljnu i glavnu nagradu.

Ne mogu da vidim pročitam kod, šta da radim?

– Obrati se priređivaču preko obrasca za kontakt „Postavi pitanje“ na www.twix.rs ili neka pošalje fotku CC

U kom roku će dobitnicima biti poslate nagrade?

– Sve nagrade će biti poslate dobitnicima u roku od najviše 30 dana od dana prijema obaveštenja, ili kasnije ukoliko je tako sa dobitnikom dogovoreno.

Da li dobitnik nagrade u nagradnoj igri  porez na dobijenu nagradu?

– NE

Srećno!

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi