“Gloria” vam poklanja!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite tri knjige u izdanju kuće Samizdat B92

Fuad Larui: Nepokorena sa Port de Flandr

Obojen nemilosrdnim humorom, ovaj roman marokanskog pisca Fuada Laruija opisuje preobražaje jedne žene koja je odlučila da se pravilima igra kao etiketama. Dok žigovi i fantazije klize niz njeno telo, Fatima teži samo jednom: slobodi.

Elif Šafak: Crno mleko

Posle rođenja svog prvog deteta, Elif Šafak doživela je duboku ličnu krizu. Opterećena krivicom, anksioznošću i zbunjena zbog nove, majčinske uloge, istaknuta romansijerka prvi put u životu prestala je da piše. Crno mleko je epska poema posvećena svim ženama ovog sveta.

Guzelj Jahina: Deca Volge

U romanu Deca Volge autorka priča priču o nemačkom Povolžju – živopisnom, autentičnom, stvarnom svetu koji su stvorili došljaci u tuđoj zemlji, svetu koji je danas izgubljen u prošlosti.
Ovo je takođe priča o tome kako velika ljubav rađa strahove u našem srcu i u isto vreme nam pomaže da ih prevaziđemo.

Samizdatov prolećni popust!

Samo na sajtu Samizdata B92 ostvarite dodatni popust 15% na sve naslove u periodu od 20. marta do kraja aprila

www.samizdatb92.rs

Ukoliko želite da osvojite poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Autor: Gloria.rs
Foto: Samizdat B92
Podelite sa prijateljima:
Tagovi