“Gloria” vam poklanja!

“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite dva Eucerin Kids 50+ sensitive


Popust od 20 % na sve Eucerin® preparate za zaštitu od sunca
BEZBRIŽNO LETO MOŽE DA POČNE!

Leto je konačno tu i vi ste spremni da što je više moguće vremena provedete na plaži, u šetnji ili sportskim aktivnostima. Uživajte, ali ne zaboravite da tokom boravka na suncu adekvatno zaštitite svoju kožu da bi kraj leta dočekala zdrava i lepa

Preparati iz unapređene Eucerin® linije za zaštitu od sunca pružaju pouzdanu i efikasnu zaštitu ne samo od UV zračenja, već i biološku zaštitu od potencijalnih oštećenja DNK kože izazvanih sunčevim zdračenjem. Pored toga, zahvaljujući formulacijama obogaćenim ciljano odabranim aktivnim sastojcima, ovi preparati obezbediće vašoj koži i adekvatnu negu. Zato svoj izbor napravite prema vašoj meri, to jest individualnim potrebama vaše kože, sledeći naš mali vodič.

Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno pruža i zaštitu od fotostarenja, umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin®Antiage Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50. Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+, pored svega toga, trenutno će korigovati vaš ten tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano.

Masnom tipu kože, kao i svima onima koji se intezivno bave sportom i provode mnogo vremena aktivni napolju, za zaštitu kože tela odgovaraće Eucerin® Transparentni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 ili 50, koji se veoma brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Za lice, takođe birajte preparat koji ima laganu teksturu i sadrži sebum regulatornu tehnologiju poput Eucerin®gel-krema za zaštitu masne kože lica od sunca SPF 30 ili 50.

Osetljivu kožu tela, uključujući i atopičnu, zaštitiće i umiriti Eucerin® Izrazito lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 ili 50+. Zahvaljujući laganoj teksturi ovaj preparat ne ostavlja neželjene tragove na koži, a kožu čini baršunastom i mekom. Dodatno, ovaj preparat sadrži formulu za zaštitu od mrlja na odeći koja smanjuje njihov intenzitet nakon pranja, ali ne umanjuje pouzdanost zaštite od sunca.

Ukoliko je vaša koža sklona alergijama na sunce pravi izbor je Eucerin®Krem-gel za zaštitu od sunca i od alergija SPF 25 ili SPF 50 , koji, pored Likokalkona A koji sadrže svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca, sadrži AGR kompleks takođe moćni antioksidans koji jača odbrambenu sposobnost kože. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, koža će popuniti rezerve anioksidanasa i ojačati svoju otpornost prema izazivačima alergija na sunce.

Ne zaboravite da kao i zaštita od sunca, jednako važna i nega nakon izlaganja sunčevom zračenju. Eucerin® Krem-gel posle sunčanja posebno je dizajniran da regeneriše kožu koja je pod stresom usled izlaganja suncu. Ovaj preparat umiruje, rahlađuje i hidrira kožu, pa se preporučuje i osobama čija koža nije sklona alergijama na sunce.

Posebnu pažnju posvetite izboru preparata za zaštitu dečje kože, jer dečja koža je tanja, osetljivija i nema dovoljno izgrađene odbrambene mehanizme. Eucerin® preparati za zaštitu od sunca za decu pored toga što obezbeđuju pouzdanu UV zaštitu i bilošku zaštitu kože, sadrže vitamin E, koji jača odbrambene mehanizme kože, i dekspantenol, koji umiruje izazetno osetljivu kožu beba. Bez parabena, boja i parfema i vodootporni, klinički dokazano ovi preparati odgovaraju čak i deci sa atopijskim dermatitisom. Izaberite Eucerin®Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ , Eucerin®Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca sa mikropigmentima SPF 30, Eucerin®Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ ili novo džepno pakovanje Eucerin® Fluida za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+. Eucerin®Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ i Eucerin®Sprej za zaštitu od sunca za decu SPF 50+, sadrže formulu za zaštitu od mrlja, koja će umanjiti i ovu roditeljsku brigu.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi