“Gloria” vam poklanja!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite 3×2 Nivea paketa

NOVI: NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje

Neka vas svež i letnji miris novog negujućeg gela za tuširanje vrati u dane provedene na plaži

Kada biste mogli da sačuvate leto u boci, koji bi najvažniji sastojak bio? Topli zraci sunca? Pesak i zvuk talasa? Ili možda nezaboravan miris leta koji vas podseća na nedavni odmor, sunce i lagani povetarac, dane provedene na plaži ili u planinama? Godinama je karakterističan i dobro poznati miris NIVEA SUN proizvoda bio osnovni miris leta – ali, mogao se osetiti samo pri nanošenju proizvoda za zaštitu od sunca. NIVEA je sada kreirala gel za tuširanje kojim možete prizvati uspomene na dane leta tokom tuširanja! Topla, oplemenjujuća aroma podseća vas na zrake sunca na telu, dok osvežavajuća formulacija brine o vašoj koži. Bilo da se osećate umorno nakon dugog dana na poslu ili zbog hladnog i kišovitog vremena mislite da zimi nikada neće doći kraj, sa NIVEA Sunshine Love gelom za tuširanje možete sve to da izbegnete i uronite nazad u svoje letnje uspomene. Zahvaljujući osvežavajućem, letnjem mirisu, osetićete se kao da ste još uvek na odmoru i završićete tuširanje sa osmehom!

Miris sreće tokom tuširanja

Doživite miris leta sa našim novim negujućim gelom za tuširanje, sa kojim voljeni miris NIVEA SUN-a možete poneti sa sobom pod tuš – objašnjava dr Silke Garmac, iz Odeljenja za istraživanje i razvoj u kompaniji Beiersdorf. Miris je osmišljen da izazove topao, a ipak svež i radostan osećaj. Zbog toga, negujući gel za tuširanje sadrži originalni NIVEA SUN miris sa notama mandarine, belog cveća, ruže, cveta narandže i sandalovine. “Sa ovim mirisom, želeli smo da kreiramo isti mirisni doživljaj koji naša NIVEA SUN linija pruža kada se koristi na odmoru: opuštajući i nezaboravan osećaj nege” Sa gelom za tuširanje NIVEA Sunshine Love, lako je pobeći od stvarnosti i osetiti se kao da ste ponovo na plaži. Transparentna, osvežavajuća formulacija obavija kožu nežnom penom, dok mirisa leta budi sva čula.

Lagana i negujuća formulacija

NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje nežno čisti kožu i pruža osećaj svežine. Formulacija koja sadrži Aloe Vera, lagana je i negujuća. U kombinaciji sa jedinstvenim mirisom leta, nudi uživanje pod tušem za kožu i čula. Poseban osećaj odmora ogleda se i u bojama ambalaže: dominantna žuta i tirkizna bude sećanje na leto u svakodnevnom životu.

NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje je takođe dobro društvo za odmor i ispira tragove peska, hlora i slane vode.

NIVEA Sunshine Love gel za tuširanje 250ml, prosečna cena 289 RSD

Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo/ Nivea
Podelite sa prijateljima:
Tagovi