“Gloria” vam poklanja!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite 2 karte za motivaciono predavanje Uroša Petrovića

RAZMIŠLJANJEM IZVAN USTALJENIH OKVIRA DO NOVIH IDEJA

Jedan od najpametnijih Srba, dugogodišnji predsednik MENSE i pisac, Uroš Petrović održaće motivaciono predavanje u UŠĆU

Drugo predavanje u drugom ciklusu motivacionih govora u UŠĆE Shopping Centeru održaće 19. aprila u 20 časova, pisac Uroš Petrović, na temu – “Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja”. Uz poruku “Lepo mi je, jer tako želim” UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj LEPO MI JE organizuju novi ciklus predavanja, nakon sedam uspešno održanih tokom prošle godine.

Kao jedan od najpametnijih Srba, dugogodišnji predsednik MENSE i pisac čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi, Uroš Petrović će nam reći kako da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Kako da nateramo tu moćnu mrežu, koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada?

– Uroš će nam pokazati kako da da ono što radimo učinimo mnogostruko zanimljivijim i za sebe i druge i kako da povežemo ono što znamo i tako spoznamo nešto sasvim novo i drugačije – najavljuje Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj “Lepo mi je”, autor i jedan od organizatora projekta.

Sa ovog predavanja će publika sigurno izaći sa puno novih ideja i ličnih rešenja, što je i cilj svakog od motivacionih govora.

Karte za predavanje se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx u SC UŠĆE, po ceni od 500 dinara.

Ukoliko želite da osvojite karte, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi