Discovered by Coke


edna od najuzbudljivijih potraga za novom muzičkom zvezdom Srbije je počela! Coca-Cola i Bassivity Digital, uz pomoć četiri velika imena naše muzičke scene Sare Jo, Bojane Vunturišević, Leona i grupe S.A.R.S. u ulozi mentora, kreću u zajedničku misiju i imaju jedan cilj – da pronađu novu muzičku zvezdu.

Ako imaš talenat za pevanje, veruješ u sebe i svoj glas i želiš da te upozna Srbija, prijavi se na www.discoveredbycoke.rs i možda baš ti dobiješ priliku za muzičku karijeru iz snova. Pokaži svoj talenat i proživi avanturu svog života uz omiljenu Coca-Colu koja je specijalno za ovu priliku lansirala promo limenke na kojima se nalaze likovi naših mentora. Registruj se na sajtu, izaberi mentora i uz pomoć koda koji se nalazi na svakoj promotivnoj limenci, postavi na aplikaciju video sa tvojim snimkom jedne od pesma izabranog mentora.

U polufinale ulazi 13 kandidata – svaki mentor bira troje u svoj tim, a publika jednog kandidata. Polufinalisti idu u boot camp zajedno sa svojim mentorima gde ih očekuje naporan rad – puno pevanja, plesanja, ali i zabave i fotkanja. Od ovih 13, samo četvoro prolaze u veliko finale i nastupaju na spektakularnom završnom koncertu. Pobednik talent show-a Discovered by Coke dobija pravo na jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom Bassivity Digital, singl sa spotom tokom 2020. i novčanu nagradu u iznosu od 5000 evra. Uz vredne nagrade za pobednika, sve one koji budu glasali za svoje favorite tokom čitavog takmičenja očekuju pokloni: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom…

Spremni ste za pravu muzičku avanturu? Prijavite se i izborite svoje mesto u Discovered by Coke!

Autor: gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi