Da kupovina bude uživanje

Sigurno često čujete kako je baš sada “idealno vreme za šoping“, a da vama u tom momentu još uvek nije legla plata, već ste se zadužili, odvojili novac za ono što je “hitno“ ili jednostavno proizvod koji želite da kupite nije na sniženju. Čak i kada odvojite novac i sačekate sezonska sniženja, ona uglavnom kratko traju, po pravilu najbolje se najbrže rasproda i uz to su ogromne gužve, što sve zajedno kupovini oduzima dobro poznatu draž i najčešće rezultira vašim nezadovoljstvom.


Kako bi kupovina zaista bila uživanje i to tokom cele godine, Banca Intesa je zajedno sa partnera osmislila specijalnu kampanju, koja vam pruža niz pogodnosti pri kupovini Mastercard, Visa i American Express kreditnim karticama i koja važi do kraja godine. Pitate se da li je u ponudi baš ono što vas zanima? Izbor je velik – uverite se i sami! Bilo da se odlučite za putovanje, kupovinu goriva, knjiga, odeće, obuće, dečje opreme, nakita, satova, kozmetike, optike, klima uređaja, kamera, fotoaparata, bele tehnike, auto tehnike ili su vam potrebni medicinski aparati i medicinske usluge, u brojnim prodajnim objektima čak 17 naših partnera u zemlji, sasvim sigurno ćete pronaći željeni proizvod ili uslugu na rate, bez kamate i naknade i uz popuste do čak 25 odsto.

Ako ste u potrazi za konkretnim komadom i uživate dok razgledate izloge i šetate od radnje do radnje ili jednostavno želite da sve što vam treba bude u ponudi na jednom mestu, u nekom od tržnih centara, najvažnije je da je uz vas kreditna kartica. Kuda ćete poći, više nije toliko bitno, jer su popusti na svakom koraku, a kao smernice mogu da vam posluže detalji ove specijalne akcije koji se nalaze na sajtu Banca Intesa. Kad se uzmu u obzir brojne pogodnosti koje vas očekuju pri kupovini, zaista ne čudi što je mnogima od nas šoping omiljena aktivnost i zato – buone spese!

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi