Barcaffè&GO je dobar izgovor za moj trenutak

Mnogo puta ste imali priliku da čujete, ali i da se uverite da sreću čine male stvari.

 

Ponekad samo jedna reč ili poruka mogu da ulepšaju dan. Nekada su to druženja, igra sa kućnim ljubimcem, osmeh deteta, prvi cvet u bašti, kafa sa prijateljima, putovanja. Važno je da ove trenutke prepoznate i znate da uživate u njima.


Valentina Krajček

I baš kad smo kod putovanja, kada ste u putu, obradujte sebe jednom od najomiljenijih espresso kafa ili espresso napitaka sa mlečnom kremom, kao što su capuccino, latte macchiato, kafa sa mlekom, cappuccino sa čokoladom i irish cappuccino. Svaki napitak iz portfolija Barcaffè&GO brenda će vas sasvim sigurno učiniti srećnim i povesti vas na neverovatno putovanje kroz brojne ukuse. Pripremljeni od sveže mlevenih zrna kafe sa notama meda, voćno-cvetnom aromom i ukusom čokolade, koje možete i dodatno začiniti cimetom ili posipom od vanile ili čokolade, Barcaffè&GO napici su nešto što ćete sigurno voleti i uvek im se vraćati.

Ovako pripremljena kafa probudiće sva vaša čula, a poruka na čaši koju odaberete inspirisaće vas da pokrenete neke nove lepe trenutke uživanja. Nemojte zaboraviti da ih zabeležite i pošaljete putem zvaničnog sajta, jer možda baš vas čekaju interesantne nagrade, kao što su bežične slušalice i iPhone 11 Pro, 256 GB. Stvarajte svoje lepe trenutke.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Promo
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi