AdeZ – Odličan izbor u danima posta


Praznici su prilika da se posvetimo svojim najmilijima, okružimo pozitivnom energijom i darivamo bliske ljude. Bogate trpeze i specifičan duh čini ovaj period posebnim i nezaboravnim. Mnogi se za veliki hrišćanski praznik ipak pripremaju uzdržavajući se od pojedinih namirnica i praktikujući post. Osim toga, tu su i oni koji izbegavaju visokokaloričnu hranu, želeći da se, u pripremi za novogodišnje proslave, oslobode nekog kilograma viška. Sa uzdržavanjem od hrane ipak treba biti veoma obazriv, jer telo u slučaju radikalnih poteza trpi. Stručnjaci se slažu da se idealan način ishrane zapravo bazira na unosu svih grupa namirnica.

Upravo za pristalice izbalansiranog načina ishrane, kao i one koji su u danima posta u potrazi za hranljivim ali izuzetno ukusnim obrocima, stiže dobra vest. I na našem tržištu dostupan je AdeZ, biljni napitak koji dolazi u pet kombinacija: badem, pirinač, soja, ovas sa jagodom i bananom i badem sa mangom i marakujom. Proizvod na bazi koštunjavog voća izvor je značajne koncentracije vitamina poput D, E, B12, kalcijuma i magnezijuma, pa kao takav doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti kao i jačanju kosti i mišića.

Osim prirodnih šećera iz semenki i voća, kao i skromne koncentracije beskaloriskog zaslađivača stevije, AdeZ ne sadrži dodate šećere. Ova činjenica čini biljni napitak korisnim svima onima koji teže postizanju i očuvanju poželjne telesne težine. Takođe, odsustvo laktoze AdeZ čini idealnim za vegane i vegetarijance.

Kako bi se izašlo u susret i potrošačima koji su stalno u pokretu, ali i onima koji u biljnom napitku uživaju kod kuće, Adez je dostupan u zapremini od 250ml i 800ml. Osim toga, novi proizvod dolazi u pakovanjima koja nisu samo atraktivna, već i zadovoljavaju ekološke standarde jer su izrađena od materijala koji u potpunosti može da se reciklira.

Neka praznici budu prilika da sebi priuštite trenutke opuštanja i zadovoljstva. Odaberite omiljenu kombinaciju i uživajte u biljnom napitku fine teksture koji osvaja divnim ukusima. Uz neponovljiv AdeZ koji nudi pregršt nutritivnih benefita, vreme praznika i posta proteći će još lepše.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi