Ivan Zeljković

Milioneri se najbolje žene: Vesna mu donela sreću

Autor:

07.10.2022 18:00

Foto:

Foto:

Nikad viđene fotografije sa svadbe Ivana Zeljkovića



Ivan Zeljković, voditelj popularnog kviza "Želite li da postanete milioner", koji se odnedavno ponovo prikazuje na našoj televiziji posle duge pauze, zbog ovog projekta vratio se iz Dubaija. Srbija mu nedostaje, i zbog kviza će se češće vraćati iz Emirata gde mu živi porodica. Supruga Vesna mu je veran pratilac već 17 godina, a njih dvoje venčali su se u jesen 2005. godine i to slavlje podelili ekskluzivno sa čitaocima Glorije. 

Fantazija

 

Ivan i Vesna Zeljković su posle dugogodišnje intimne veze stali pred oltar u crkvi manastira Vavedenja svete Bogorodice na beogradskom Dedinju. Venčanju je, osim rodbine i prijatelja, prisustvovao veliki broj Ivanovih kolega sa BK televizije, kao i Rod Tejlor, zvanični predstavnik svetske licence kviza "Želite li da postanete milioner", koji se u pravoslavnom hramu pojavio odeven u tradicionalnu škotsku suknju.

Pre nego što će stupiti u brak, ovaj par je dugo živeo zajedno. Vesna je, zapravo, druga Zeljkovićeva ljubav, posle šestogodišnje srednjoškolske romanse, a upoznao ju je na planinarenju kojim se rekreativno bavio studirajući geografiju. Ovo bi možda ostalo ovlašno poznanstvo da se, sticajem okolnosti, Ivan u to vreme nije preselio na Kanarevo brdo, pa je bio u prilici da Vesnu prati kući. Iako tada, kao voditelj na Radio "Pingvinu", ni izbliza nije bio poznat i uspeπan kao danas, ona je zajedno s njim prošla kroz sve probleme koji se javljaju u dugim vezama, da bi mu ovih dana i zvanično postala supruga.

Fantazija

 

Pošto je ušao u svet javnih ličnosti, Ivan je često bio izložen rizičnom šarmu koleginica, ali Vesni to nije smetalo. Ona mu je bila osnovno uporište samopouzdanja, pa nije imala razloga da se osvrće na njegova duga noćna izbivanja iz kuće zbog raznih prijema i zabava. Paralelno s karijerama, u usponu je bila i njihova ljubav. Jednog trenutka bilo je sasvim jasno kako nemaju nameru da žive jedno bez drugog, pa su podigli kredit u Vesninoj banci i kupili zajednički stan.

Ivan će naredni period, dok se bude emitovala sezona kviza, živeti na relaciji Dubai Beograd jer priznaje da se uželeo Srbije, citirajući stihove Alekse Šantića „Sunce tuđeg neba neće vas grijat k’o što ovo grije“..

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading