Džoni Dep

Detalj koji je svima promakao: Na suđenje je došao sa simbolom Srbije

Autor:

25.05.2022 17:45

Foto:

Foto:

Svima je promakao detalj koji je imao Džoni Dep na suđenju sa Amber Herd, a ima veze sa Srbijom



Suđenje između holivudskog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd uveliko traje. On je tužio za klevetu u vrednosti od 50 miliona dolara zbog teksta koji je napisala za Vašington post u kom je tvrdila da je žrtva porodičnog nasilja.

On je negira bilo kakvo zlostavljanje. Herd je, međutim, uzvratila tužbom - ona traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

Pročitati i: Istina i samo istina - Ove reči Džonija Depa dugo će se prepričavati

Guliver Getty Images

 

Jedan detalj na suđenju je svima promakao, a to je kravata koju glumac nosi, a koja predstavlja detalj mozaika Hrama Svetog Save, na ovo je ukazao naš glumac Miloš Biković. Kravata je od svile, prizvodi se u našoj zemlji i košta 10 000 dinara.

Podsećanja radi, Džoni Dep je 15. februara, povodom Dana državnosti republike Srbije dobio Zlatnu medalju za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.
Izgleda da je glumac ostao veoma privržen našoj zemlji, pa je u ovom teškom periodu kroz koji prolazi želeo da kraj sebe ima nešto što ga podseća na sve divne trenutke koje je proveo u našoj zemlji.

Još uvek ne znamo da li je kravatu dobio od nekoga iz Srbije na poklon. Možda mu je upravo Miloš Biković dariviao.

Pročitati i: Miloš Biković o nedavnom gostu - Džoni Dep dugo nije bio tako opušten

Instagram

 

Ovo nije prvi put da neko od svetskih zvezda nosi naša obeležja, pevač Majkl Džekson jednom prilikom takođe je nosio naše obeležje - Orden belog orla koji je dodeljivan za herojstva u Prvom svetskom ratu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading