Muzej u srcu grada: Zavirite u luksuzni dom Suzane Mančić

Autor:

17.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Dom Suzane Mančić nebrojeno mnogo puta odslikan je za potrebe domaćih magazina



Glumica, voditeljka i nekadašnja Loto devojka u koju su milioni muškaraca gledali kao u boginju, pre pet godina se skrasila u ušuškanom saloncu, prepunom slika, knjiga i srebrnih predmeta, gde je napravila dom za sebe i kćerke Teodoru i Nataliju Kunić. Iako se stan nalazi u centru Beograda, mir u njemu povremenim mjaukanjem narušava samo mačka Rita Hejvort, jedino stvorenje u kući kome je sve dozvoljeno.

- Svi ostali moraju da poštuju kućni red - kaže jedna od najatraktivnijih i najseksepilnijih Srpkinja za naš magazin svojevremeno.

Pročitajte Suzana Mančić o testamentu i životnim greškama

Marko Krunić

 

Dom Suzane Mančić

Nekretninu koja se nalazi u ulici Kneza Miloša Suzana je u potpunosti prilagodila ukućanima, a tvrdi da je posebno ponosna na to što je dvostrano orijentisan ima tri terase.

- Ima i prednosti i mana živeti u centru. Ulica Kneza Miloša jedna je od najprometnijih, ovuda prolaze i sve demonstracije, uvek je bučno. Dešavalo nam se da po nekoliko dana ne možemo prozor da otvorimo ako su napolju neki radovi. Ali, s druge strane, zanimljivo je kad ispod prozora vri život, ovo je žila kucavica prestonice. Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. (Smeh) Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba - ispričala je Suzana za Story.

Pročitajte Kad zavlada tišina, razvod je najbolje rešenje: Suzana Mančić nikad iskrenije o krahu braka

Marko Krunić

 

Kada je pazarila pomenutu nekretninu, dom Suzane Mančić bio je u izuzetno lošem stanju, s toga je voditeljka morala sve u njemu da menja.

- I promenila sam apsolutno sve: parket, stolariju, instalaciju, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri meseca. Tada sam, na sreću, imala para, pa sam mogla to da finansiram. Ali ovaj pogled preko tornjeva Vaznesenjske crkve, krovova Vlade i zastave Srbije, pa sve do mostova na Savi, bio je vredan mog truda. Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cveća. Sve sama negujem, ali nažalost, slabo mi uspeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem letnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje ćerke Natalije, jer je pušač - zaključila je voditeljka.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading