Bogdan Srejović vreme provodi kraj druge žene, dok njegova devojka Ceca uživa na egzotičnoj destinaciji

Autor:

26.01.2022 23:00

Foto:

Foto:

Ceca i Bogdan Srejović ovih dana borave na različitim destinacijama, a potez Cecinog izabranika iznenadio je mnoge.



Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana uživa na egzotičnom arhipelagu - Maldivima, koliko joj je lepo svedoče i konstantne fotke, koje podsećaju na idilične razglednica, a koje svako malo osvanu na njenom Instagram profilu.

Ono što je takođe interesantno, jeste činjenica da je, uprkos borbi koju je vodila sa viškom kilograma usled novogodišnjih praznika, Ceca svoju liniju uspela da dotera do savršenstva, te je sada s ponosom pokazuje izvajano telo.

Pročitajte Pričest u ponoć: Ceca Ražnatović ovoga puta nije bila sama (FOTO)

Instagram

 

- Što je danas lep i sunčan dan! Maldivi – raj na zemlji - napisala je uz fotografije luksuznog rizorta u kome su je dočekali kao kraljicu i pogleda koji zaustavlja dah, srce i sat.

Pročitajte Ljubav joj baš prija: Koga će Ceca poljubiti u ponoć

Instagram

 

I dok njegova lepša polovina uživa na egzotičnoj destinaciji u Indijskom okeanu, Bogdan Srejović boravi u prestonici, gde završava poslovne obaveze, ali i uživa u društvu druge žene.

Naime, na „Instagramu“ je čestitao rođendan majci Mirjani Kokić, uz fotografiju na kojoj joj društvo pravi unuka, njegova ćerka Iskra. Koliko mu ove dve dame znače najbolje govore haštagovi: #JednaMiPodarilaŽivot i #DrugaMuDalaSmisao, a tu je i poruka: „Srećan divan dan, mamita!“

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading