Vuk Kostić: Kafanske lekcije za kumića

Autor:

27.11.2021 20:00

Foto:

Foto:

Vuk Kostić, jedan od naših najboljih glumaca vrlo je aktivan na sceni u poslednje vreme, te mu ne ostaje mnogo vreme za druge aktivnost



Ipak, u moru obaveza popularni glumac katkad objavi po neku fotku na društvenim mrežama, tačnije svom Instagram profilu, koja izazove veliku pažnju.

Ovog puta, Vuk Kostić je sa obožavaocima podelio fotografiju nastali u kafani, a društvo mu pravi njegov kumić, sin glumca Branislava Tomaševića.

Pročitajte i Bila je to velika ljubav - Za kojom poznatom glumicom je Vuk Kostić izgubio glavu

Instagram / Vuk Kostić

 

Upravo je Bane fotografisao ovaj istorijski momenat, a uz fotografiju je, pored stihova narodne pesme o sinu, dodao i objašnjenje:

- Kum ga uči koliko je kafana važna, kao i kafanski maniri. - napisao je Tomašević.

Pročitajte i Kakva ekipa - Sloboda u društvu Vuka Kostića

Jakov Simović/Gloria

 

Inače o njihovom kumstvu i prijateljstvu, Bane je jednom prilikom rekao:

- Vuk i ja smo zajedno od akademije. Na filmu smo prvi put sarađivali na "Maloj noćnoj muzici", a u pozorištu u "Velikoj drami". Odlično se znamo i to je dobra stvar, jer jedno drugom pomažemo da napredujemo, ali nekada je to i ono što nam otežava, jer se mnogo puta na setu dogodi da ne možemo da se suzdržimo, pa prasnemo u smeh u nekoj ozbiljnoj situaciji. Ali i ti momenti su dobri. Pogotovu u pozorištu, jer je to život na sceni i tome se uvek radujem.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading