Anastasija Ražnatović uputila jaku poruku Ceci, kako će ona reagovati na to?

Autor:

12.07.2021 15:30

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović oduševila obožavaoce poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram, te rečima koje je uputila čuvenoj pevačici i svojoj mami Svetlani.



Mlada umetnica Anastasija Ražnatović pažljivo bira reči kada govori o svojoj porodici. Poznato je da su joj majka i brat velika podrška u životu, kao i na putovanju ka estradnom nebu. Poslednjom objavom na svom Instagram profilu Anastasija je oduševila svoje pratioce rečima koje je uputila mama Ceci.

Naime, njena naslednica objavila je Cecinu fotografiju sa jednog od mnogobrojnih nastupa, međutim, primetno je da je tokom ovog pljuštala kiša, što nije smetalo Svetlani Ražnatović da nastupa. Pored fotke Anastasija je dodala i opis:

Pročitajte i Namestila se kako treba: Anastasija u novom provokativnom izdanju (foto)

Instagram screenshot

 

- Moja mama je kraljica - poručila je mlada pevačica i Cecina naslednica.

Ova objava naišla je na oduševljenje njenih obožavalaca, a Anastasija je još jednom pokazala koliko je njena ljubav prema majci jaka.

Pročitajte i Retko kada možete da je videti u ovom izdanju: Anastasija Ražnatović iznenadila obožavaoce!

Svojevremeno, mlada pevačica je i u intervjuu za Blic objasnila koliko je zahvalna mami na svemu što je uradila za nju i njenog brata.

- Zna ona sve, nemam šta da joj poručim. na svemu sam joj zahvalna, što je posvetila ceo život meni i bratu - ispričala je tada Anastasija.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading