Prvi put s babom u avionu: Cecina emotivna reakcija (FOTO)

Autor:

08.07.2021 18:55

Foto:

Foto:

Da je unuk Željko Cecina najveća ljubav vidi se iz aviona!



Svetlana-Ceca Ražnatović ne krije koliko uživa u vremenu koji provodi sa svojim prvim unučetom, malenim Željkom. Nakon gledanja crtaća, pevanja pesmica i skakanja na trambulini, na red je došla vožnja u avionu sa bakom

Dok je Veljkov prvenac spavao, Ceca je napravila video, sve vreme vodeći računa da ga ne probudi. Iako je nosila masku, na licu joj se videla čista sreća - ništa nije lepše nego biti uz unuka. 

Instagram

 

Pevačica je donedavno boravila na Kipru, oko tri nedelje, a u jednom trenutku su joj se pridružili sin Veljko i snaha Bogdana sa unukom Željkom.

Pročitajte i Ceca proslavlja rođendan - Anastasija joj uputila dirljivu čestitku

Povratak za Beograd za bebu, koja je pre nekoliko meseci napunila godinu dana, dobra je prilika da odspava, a za Cecu da malo odmori, napravi koji snimak telefonom i pripremi se za gužvu i vrućine koje je čekaju u prestonici. 

Instagram

 

Inače, kad god putuje, pevačica je besprekorno odevena. Ovog puta odabrala je karirani, crveno-beli top, koji je nosila bez brushaltera, a na licu je imala masku sa natpisom "Mala je k'o kamen", naziv pesme njene ćerke, pevačice Anastasije Ražnatović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading