Pariz Hilton o burnom odrastanju: Predugo sam ćutala!

Autor:

24.08.2020 12:05

Foto:

Foto:



Nakon dve decenije ćutanja, Pariz Hitlon pričala je o fizičkom i mentalnom zlostavljanju koje je proživela kao tinejdžer u internatu

U intervjuu za 'People', Hiltonova je objasnila kako je za vreme školovanja u 'Provo Canyon' školi u Juti bila suočena sa učestalom torturom sa nepunih 17 godina.

Potiskivala sam istinu tako dugo - rekla je rijaliti zvezda u najavi 'Youtube' dokumentarca 'This is Paris', koji će govoriti o njenom odrastanju, dobrim i lošim momentima njenog detinjstva kao i trnovitom putu koji je prošla da bi došla do popularnosti koju sada ima.

Marina Visković i Anastasija Ražnatović ponele novi hair trend: Kojoj bolje stoji?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 15, 2020 at 10:00am PDT

-Ipak ponosna sam na snažnu ženu u koju sam izrasla. Ljudi misle da mi je sve u životu servirano, ali ja želim da pokažem svetu ko sam ja zaista.

Pariz Hilton kakvu ne poznajete

Krajem devedesetih roditelji Pariz Hitlon odlučili su da je pošalju u Popravno psihijatriski centar za omladinu. Nakon što se učestalo iskradala da bi išla po klubovima i žurkama dok je živela u Nju Jorku.

- To je trebala da bude škola, ali časovi nisu bili primarni fokus uopšte - rekla je Hilton i dodaje - Od momenta kada se probudim dok ne legnem u krevet, ceo dan su mi vrištali u lice, drali se, neprekidno su nas mučili.

Megan Markl ne mari za pravila, nastavlja da krši sve protokole!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by فالو کنید پشیمون نمیشید (@style_honarmandan) on Aug 23, 2020 at 11:27pm PDT

Objasnila je da zlostavljanje nije bilo samo vrebalno, već je prerastalo i u fizičko ponekad - zaposleni bi govorili užasne stvari. Konstatno su nas terali da se osećamo loše, zlostavljali su nas. Mislim da im je cilj bio da nas slome, udarali su nas i davili. Hteli su da razviju strah kod dece, da bi bili previše uplašeni da ih ne poslušamo.

Rekla je Pariz i dodala da je jednom čak bila poslata u samici, kada je učenik iz njenog razred rekao nadređenima da je planirala da pobegne - Koristili su to kao kaznu, nekada i 20 sati dnevno - otrkila je Pariz.

Kako kaže, njeni roditelji nisu imali pojma šta se dešava, kada je pokušala da im kaže, imala bi probleme sa zaposlenima, oteli bi joj telefon ili bi pocepali pisma koja je pisala, govorili su joj da joj niko neće verovati, a roditeljima su govorili da deca lažu.
Pariz planira da sa roditeljima pogleda dokumentarac, kako bi im lično dočarala svoje traume - mislim da bi bilo dobro za nas, na emotivnom planu, nema više tajina!

Džordž i Amal Kluni – razvod i bitka za starateljstvo nad decom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 23, 2020 at 7:17pm PDT

Premijeru dokumentarca 'This is Paris' kao i nastavak emotivne priče popularne Pariz Hilton, možemo očekivati 14. septembra na 'Youtube'.

Nema sumnje da će ovaj dokumentarac biti ogromno iznenađenje za njenu porodicu kao i obožavatelje, obzirom da će Pariz otkriti dugo čuvane tajine, emotivne prirode.