Sećanje na detinjstvo rasplakalo Aleksandru Živojinović: Mama se žrtvovala zbog mene

Autor:

28.04.2019 15:34

Foto:

Foto:



Pevačica Aleksandra Živojinović, koja je popularnost stekla pod devojačkim prezimenom Prijović, poželela je svim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama srećan Uskrs, a danas se pojavila na televiziji uživo, prvi put nakon porođaja..

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 28. Апр 2019. у 4:46 PDT

Supruga Filipa Živojinovića i snaja Lepe Brene i Bobe Živojinovića, gostovala je na TV Pink u emisiji "Premijera vikend specijal", a tom prilikom otkrila kako su se kao porodica spremali za Uskrs.

- Trudili smo se da prvi Aleksandrov Uskrs bude savršen. On je mali i verovatno se neće sećati ničega, ali nama je to važno...

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 7. Апр 2019. у 9:06 PDT

Aleksandra se prisetila i teškog detinstva i velike žrtve njene majke Borke Mihajlović koja je činila i nemoguće kako bi joj pomogla u karijeri.

- Ja moju mamu volim najviše na svetu. Ona se odrekla svog posla dok sam se ja takmičila, ta snimanja su bila vikendom, morala je da da otkaz. Svi su gledali da me podrže maksimalno. Uložili su poslednji svoj dinar da bih ja danas bila ovde gde jesam - ispričala je Aleksandra kroz suze.

- Dešavalo se još nekoliko puta da nismo bili u finansijskoj mogućnosti da kupimo meni haljinu za nastup, jednostavno je došlo do toga. Dve godine nije malo, snimanja, put. Naša familija je bila tu i da pomogne, moja mama je kasnije nastavila da radi. Meni nikada ništa nije falilo pored nje - rekla je pevačica.

 

Maja Gašić

Autor