Jelena Bruks: Za sreću je potrebno troje

Autor:

10.07.2019 10:45

Foto:

Foto:



Kapiten košarkaške reprezentacije Jelena Bruks, koja je blistala na Evropskom prvenstvu, samo tokom utakmica je bila odvojena od tromesečnog sina Matea Davida i supruga Dejvida, koji su joj davali posebnu snagu

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Jelena Milovanović Bruks (30) blistala je na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Dugo će se prepričavati njena trojka sa pola terena na utakmici protiv Belgije, a simpatije publike je, osim igrom, izazvala i time što se pred novinarima pojavljivala držeći u rukama tromesečnog sina Matea Davida. Ova lepa Kragujevčanka prošle jeseni se udala za svog dugogodišnjeg mladića, američkog košarkaša Dejvida Bruksa, a 15. marta postala je majka dečaka. To je nije omelo da se samo dva meseca kasnije pojavi na Zlatiboru, na početku priprema za Evropsko prvenstvo.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Jovanovic (@neca_9) дана 8. Јул 2019. у 11:49 PDT

- Super se osećam, divno. A i beba mi olakšava posao mame. Miran je i dobar. Nemam na šta da se žalim. On je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu. To što je sin uz mene veoma mi znači, a i tata nam dosta pomaže - kaže Jelena za Gloriju. - Mateo zaspi rano i budi se tek ujutru oko osam pa imam vremena da se odmorim. Zahvalan je jer prespava celu noć.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. jula!

Maja Gašić

Autor