Marko Bulat: Nema više mog brata

Autor:

05.08.2019 11:30

Foto:

Foto:



Posle smrti dve godine starijeg rođenog brata Igora, okovan bolom, pevač Marko Bulat tuguje što se nisu ispričali koliko su želeli i još koji put napili

Još nespreman da prihvati činjenicu da mu je preminuo rođeni brat, pevač Marko Bulat (46) lista intimni dnevnik uspomena u kome čuva najlepša sećanja na vreme provedeno s novinarom i uredniku RTS-a Igorom Bulatom. Mešaju mu se osećanja: tužan je zbog velikog gubitka, a istovremeno i srećan jer je imao privilegiju da mnoge životne lekcije nauči od starijeg brata.

- Moj brat je imao autoimunu bolest bubrega i zbog toga je zimus dobio i kancer jetre. Bio je inteligentan i vispren, znao je sa čime se bori. A borio se bukvalno do poslednjeg dana i daha, njegova hrabrost bila je zaista neverovatna. Kad su mu nedavno dva i po sata u lokalnoj anesteziji ugrađivali aparat koji služi da se olakša dijaliza, rekao sam mu da se divim njegovoj istrajnosti i trpeljivosti. I kad god bih ga pitao kako je, uvek je odgovarao da je dobro. Samo se u nekoliko navrata požalio da ga boli celo telo, pa smo ga masirali da mu ublažimo muke. Znao sam da se bliži kraj.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 5. avgusta!

Maja Gašić

Autor