Voćna dominacija: Omiljeni letnji print čuvenih brednova (foto)

Leto je nezamislivo bez tropskih printova na odevnim predmetima, a poslednjih godina i bez ananasa na patikama, minđuša u obliku banana i limunova na haljinama


Najlepša osvežavajuća pića tokom leta prave se od voća, ali poznato je da ono može osvežiti i svaku odevnu kombinaciju. Odeća jarkih boja i upadljivih dezena najčešće ima voćne otiske na sebi (koje možete lako da napravite i sami). Majice i šortsevi puni su slika ananasa i banana, jabuke se nalaze na ogrlicama, a limunovi (posebno kod brenda Dolce&Gabbana) na haljinama i torbama.

Mada vam se ne može zameriti ako se obučete u žuto od glave do pete, jer je to jedna od najmodernijih boja ove godine, dozirajte je u tragovima noseći banana print. Za razliku od limunova koji su rezervisani za nešto “ozbiljnije” haljine, banane se uvek nađu na majicama koje imaju za cilj da prenesu duhovitu poruku i najčešće su namenjene mlađim devojkama.

Crveno voće se dobro slaže uz teget i žute komade, a idealno je onda kad poželite da “razbijete” dosadnu kombinaciju. Simpatično je nositi minđuše u obliku jagode ili trešnje, a ovo voće super izgleda i na baletankama i japankama.

Tropsko voće nezaobilazno je na garderobi poslednjih godina, ali budući da je prisutno na svemu, pazite da ne preterate i ne nosite ananas i na modnim dodacima, i na patikama, i na kombinezonu. Odlučite se za nakit u obliku ovog voća i neka ono, recimo, bude i na obući.

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Guliver/Thinkstock, Pinterest, net-a-porter
Podelite sa prijateljima:
Tagovi