Visoke ocene za stajling: Melanija Tramp u šik cipelama koje bi poželela svaka dama (foto)


Predsednički par Tramp ovog utorka je napustio Belu kuću uoči četvorodnevne turneje Evropom, a svojim putnim izdanjem Melanija je i ovog puta zaradila hvalospeve medija i javnosti.

Melanija Tramp i Brižit Makron: Modni dvoboj prvih dama (foto)

U pratnji supruga Donalda, koji je u Briselu započeo evropsku turneju koja uključuje dvodnevno učestvovanje na samitu NATO-a, posetu Britaniji i susret s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju, Melanija Tramp zaputila se u Air Force One u besprekornom izdanju.

Jakna u centru pažnje: Reakcija javnosti koju Melanija Tramp nije očekivala (foto)

Prva dama Amerike nije pristalica dijete: Režim ishrane od koga ne odstupa Melanija Tramp

Crvenu majicu s potpisom omiljenog američkog dizajnera Ralfa Lorena, atraktivna Slovenka nosila je uvučenu u bež suknju A-kroja s dodatkom kaiša – delo australijskog dizajnera s pariskom adresom, Martina Granta.

Kad ti je muž predsednik Amerike: Melanija Tramp zaradila pravo malo bogatsvo

Kada ne nosi patike ili baletanke, Melanija redovno zaokružuje formalna izdanja modelima špicastih salonki, a ovoga puta odabrala je zanimljiv model “So Kate” s potpisom slavnog Kristijana Lubutena.

Štikle viđene na Melaniji stižu s prepoznatljivim crvenim đonom i zanimljivim logoom inspirisanim Lubutenovim načinom pakovanja proizvoda.

Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi