Jelena i Bruk

Jelena Tomašević na +38 izašla na crtu Bruk Šilds, plaže gore

Autor:

20.06.2024 08:35

Foto: Antonio Anhel ATA Images / Dia Dipasupil Getty Images

Foto: Antonio Anhel ATA Images / Dia Dipasupil Getty Images

Modni duel Jelene Tomašević i Bruk Šilds, kome bolje stoji ova boja i kroj?Pre nekoliko dana održana je 77. dodela nagrada "Toni", gde je sve poglede pokupila glumica Bruk Šilds zbog ekscentričnog stajlinga na koji nismo navikli.

Da li je upravo ona bila inspiracija našoj pevačici ne znamo, ali po društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše modni duel Jelene Tomašević i Bruk Šilds.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Glumica je izgledala fantastično u efektnoj žutoj haljini otvorenih ramena i nešto dubljeg dekoltea, a onda je, uz osmeh, podigla donji deo i pokazala šta ima na nogama.

Nisu to bile neke šik cipele sa štiklom od koje se vrti u glavi i skupim potpisom, već najobičnije papuče za plažu zvane "kroksice", u istoj nijansi kao kreacija.

Modni duel Jelene Tomašević i Bruk Šilds - kojoj bolje stoji žuto?

Elegantna kreacija, što bojom, što krojem, svakako je idealna za letnji period, pa baš zato se dame neretko odlučuju za ovakvu nijansu kada dobiju preplanuli ten na plaži.

To je slučaj i sa našom pevačicom Jelenom Tomašević koja je prethodnih dana, čim se školska godina završila, spakovala kofere i otputovala na porodično letovanje sa suprugom i ćerkom.

 

 

Na društvenim mrežama svakodnevno je objavljivala fotografije, a najviše pažnje privukla je slika sa plaže na kojoj muzička zvezda pozira u veoma sličnoj haljini, gotovo iste boje kao što je nosila holivudska glumica.

Pročitajte Supruga Sergeja Trifunovića i devojka Lazara Ristovskog u centru pažnje, ne prestaju da ih upoređuju

Jelenina kreacija ipak je nešto šireg kroja, prava za plažu, a uz nju je savršeno ukombinovala pleteni šešir.

Kako se vama čini modni duel Jelene Tomašević i Bruk Šilds? Kojoj boja koja je ultimativni hit ovog leta bolje stoji?

Anketa

 

Komentari. (0)

Loading