Bojana Barović

Idu uz sve: Bojana Barović prošetala čizme koje su ultimativni hit jeseni (foto)

Autor:

08.11.2023 08:54

Foto:

Foto:

Čizme Bojane Barović mogu se kombinovati uz sve



Bojana Barović sve može. Osim što je mama troje dece, ona je posvećena supruga, uspešna preduzetnica a mnogi su zaboravili na njenu blistavu manekensku karijeru.

Ipak, kada joj sve obaveze dozvole, ona i danas voli da pokaže zašto je jedna od najtraženijih modela s naših prostora.

Supruga Nikole Rokvića posle tri trudnoće izgleda savršeno. A čizme Bojane Barović su tek priča o kojoj se danima polemiše na društvenim mrežama.

Instagram

 

Ona je na Instagramu postavila niz fotografija s jednog događaja koji je posetila s mamom i decom, gde su uživali u slatkišima u izobilju.

Bojana se za tu priliku odlučila da ponese jednostavan, a udoban autfit jer treba voditi računa o troje mališana, što je nemoguće ako garderoba nije ležerna.

Čizme Bojane Barović su veoma efektne, a istovremeno udobne

Stajling u bojama jeseni je oduševio sve pripadnice ženske populacije koje je prate na pomenutoj mreži. Ona je ponela uske helanke boje čokolade, belu džemper-rolku, sako u bež tonu, a celokupan autfit zaokružila je čizmama koje su apsolutni hit ove jeseni.

 

 

Bele, kožne čizme Bojane Barović do kolena neobičnog dizajna ove jeseni su dominantne na modnom tržištu. Njihova prednost je što se mogu kombinovati uz bilo koji komad garderobe.

Pročitajte Još imate postporođajne kilograme - Bojana Barović zna savršen trik za njihovo prikrivanje

Pa tako možete zablistati u nekoj haljini tamnije boje i razbiti stajling ovakvom obućom, a možete, kao Bojana, upariti sa odećom koja je popularna tokom jesenjih dana.

Komplimenti na račun manekenkinog izgleda nizali su se u komentarima ispod fotografije, a svi su se jednoglasno složili da je njen stil neprikosnoven.

Šta vi kažete za čizme Bojane Barović?

Komentari. (0)

Loading