Olivera Kovačević

Zbogom elegantne suknje i svečani sakoi: Olivera Kovačević u nikad viđenom izdanju (foto)

Autor:

31.10.2023 16:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Olivere Kovačević iznenadio sveSinoć je u Beogradu Sanja Vučić održala promociju svog prvog albuma, te smo imali prilike da vidimo veliki broj poznatih lica, među kojima je najviše pažnje privukla Olivera Kovačević.

Nekadašnja urednica zabavnog programa RTS-a nasmejano je pozirala foto-reporterima, a stajling Olivere Kovačević komentarisali su svi prisutni.

Ata Images

 

Naime, novinarka je ovog puta bila u izdanju koje do sada nismo imali prilike da vidimo na njoj. Elegantne suknje i svečane sakoe, koji su njen najčešći izbor, zamenila je prozirnom bomber jaknom sa tri četvrt rukavima, dok je ispod nosila belu košulju.

Pročitajte Stajling Olivere Kovačević bacio prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju u drugi plan, trebalo je hrabrosti (foto)

Da stajling bude zanimljiviji, Olivera je imala kaiš s lancem, a uz to je uklopila suknju od tila u balerina stilu, kao i crne mokasine.

Ata Images

 

Mladalački stajling Olivere Kovačević bio je veoma zapažen i mnogi su se složili da joj ovakvo izdanje jako dobro stoji.

Šta vi mislite?

Komentari. (0)

Loading