Maja Bjelogrlić

Pametna klasika: Bjelina žena ima savršen stajling za dame sa oblinama

Autor:

26.10.2023 11:59

Foto:

Foto:

Stajling Maje Bjelogrlić privukao dosta pažnje



Supruga Dragana Bjelogrlića Maja oduvek je slovila za jednu od najlepših žena u javnom svetu, pa nije ni čudo što je osvojiila njegovo srce dok je bio u jeku popularnosti.

Nekadašnja manekenka i danas se može pohvaliti mladolikim izgledom kojim pleni gde god se pojavi, te je tako bilo i kada su je foto-reporteri poslednji put uslikali na premijeri filma njenog supruga.

Stajling Maje Bjelogrlić privukao je dosta pažnje, a mnoge žene su poželele baš isti takav komad garderobe.

Boško Karanović

 

Naime, Bjelina supruga nosila je crnu slip haljinu koja je isticala njen bujni dekolte, a od kukova naniže se širila u A-kroj. Ovaj model bio je maksi dužine i sa ovakvim izborom nema greške kada tražite nešto za svečane prilike.

Pročitajte Filmska estetika - O domu Dragana i Maje Bjelogrlić mnogi sanjaju, jedna soba ima poseban značaj

Crna boja i A-kroj tu su da prikriju svaki potencijalni nedostatak, dok blejzer u istoj boji koji prekriva kukove takođe čini da se osećate prijatno i sigurno da niste otkrile previše.

Stajling Maje Bjelogrlić je savršen primer kako spojiti seksepil i eleganciju, dok kombinacija dobija drugu dimenziju sa crnim blejzerom preko.

Ata Images

 

Slip haljine poput ove veliki su jesenji trend i gotovo da nema influenserke koja ih nije ponela. Možete ih kombinovati za najrazličitije prilike u zavisnosti od toga da li preko nosite džemper, kožnu jaknu ili pak blejzer.

Ata Images

 

Kada je izbor obuće u pitanju, i tu je širok spektar. Slip haljina će lepo izgledati uz sandale, salonke, ali i ravne čizme poput bajkerki.

Komentari. (0)

Loading