Moda

Ovo nam je trebalo: Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe

Autor:

26.04.2023 17:20

Foto: Photo by Gustavo Fring from Pexels

Foto: Photo by Gustavo Fring from Pexels

Da li ste znali da postoje pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe, a da su isti ti modeli ujedno i odličan izbor za svaku moguću priliku



Da li ste znali da postoje pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe?

Neki od ovih modela ubrajaju se u klasike te se mnoge žene svakako sa posebnom opuštenošću odlučuju za njih. 

Pantalone visokog struka

Pantalone visokog sturka najbolje naglašavaju žensku figuru. Ističu struk i kukove i u kombinaciji sa pravim gornjim delom u njima svaka žena može izgledati vrhunski.

Bilo da su u pitanju elegantne pantalone ili farmerke, pantalone visokog struka sigurno će učiniti da noge izgledaju duže, a figura tanja.

Pročitajte Tek joj je 44 - Izdanje Kejti Holms ne prestaje da se komentariše, šta joj se dogodilo (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Klasične pantalone na peglu

Ravne pantalone na peglu su pravi izbor u garderobi. Odličan su komad za poslovne prilike, ali mogu se lako iskoristiti i za neke neformalne događaje.

U pitanju je komad garderobe koji je iz godine u godinu sve popularniji i mnoge žene ih nose u svakodnevnim izdanjima piše Lepota & zdravlje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNA (@unakrlic)

Široke pantalone odgovaraju svakom tipu građe

Šire pantalone mogu sakriti sve nesavrešenosti koje ne želite da drugi ljudi primete. One su prilično raznovrsne i možete ih kombinovati sa bilo kakvim godnjim delom, kratkim majicama, dužim jaknama, sakoima, košuljama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana (@turquoiselove9)

Cargo pantalone

Mada se mnogi ne bi složili da su cargo namenjene svim tipovima krađe, to je ipak istina. Činjenica je da treba pronaći pravi model, ali da i punije devojke ipak mogu pronaći model cargo pantalona koje će učiniti da odlično izgledaju.

Veoma su moderne a slažu se sa kratkim majicama, duksevima, košuljama.

Pročitajte Šta joj bi?! Kejt Midlton uhvaćena sa njim, kao da je zaboravila ko je (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Zvoncare visokog struka

U pitanju je model koji se vezuje za sedamdesete. Ovaj komad je sa retro modom zauzeo svoje mesto među popularnim modnim trendovima i veoma je zahvalan za sve tipove tela.

Ukoliko ste vitki, istaći će vašu dobru liniju, a ukoliko se pak borite sa nekim kilogramom viška, ovaj model može vizuelno izdužiti vašu figuru i učiniti vas tanjim.

Omiljene pantalone - Farmerke

Već decenijama farmerke su broj jedan lek za sve modne problema. Pogodne su i za svakodnevne obaveze, ali i za večernje izlaske. Možete ih nositi sa bilo kojim gornjim delom, ali i sa bilo kojom obućom. Izaberite model prema vašem tipu građe, i boju koja vam najbolje stoji.

Poznato je pravilo da tamnije farmerice sužavaju figuru, dok svetlije čine obrnuto.

Uz to dobro je znati da ukoliko vodite borbu sa viškom kilograma treba da izbegavate široke boyfriend modele jer mogu učiniti da izgledate još krupnije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading