BLACK FRIDAY EUFORIJA: SHOPPSTER OBARA CENE DO 50%!

Autor: Gloria.rs

21.11.2022 08:53

Foto: Promo

Foto: Promo

Shoppster je pripremio više nego uzbudljivu ponudu za najveći praznik kupovine, a na ovoj platformi možete naći sve što vam je potrebno za čak 50% nižu cenu od uobičajne do 27. novembraGlobalna šoping groznica Crni petak, koju kupci širom sveta vezuju za nezapamćene gužve u prodavnicama, haotične scene pred kasom i neprijatne situacije ispred rafova, je počela. Srećom, zahvaljujući Shoppster.rs, prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji, sve navedene neprijatnosti postaju prošlost. Shoppster je pripremio više nego uzbudljivu ponudu za najveći praznik kupovine, a na ovoj platformi možete naći sve što vam je potrebno za čak 50% nižu cenu od uobičajne do 27. novembra.

Promo

 

Najsavremenija domaća online prodavnica trenutno broji više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, uključujući najzvučnije svetske brendove, najkvalitetnije domaće proizvođače, kao i sopstvenu liniju Shoppster brendova. 

Kupce na ovoj platformi očekuju popusti do čak 50 % u svim kategorijama, od audio-video i bela tehnika, preko malih kućnih aparata, do mode i sporta. Shoppster je pripremio i velika sniženja za proizvode koji će posebno obradovati dame. Kompletna ponuda šminke brendova Maybelline i L’oreal Paris je na popustu, ali i oprema za bebe, decu i kućne ljubimce, kao i najnoviji Eterna Kolagen!

Promo

 

Iz kompanije ističu da su besprekorna bezbednost, efikasnost i lakoća online kupovine apsolutni imperativi tokom perioda Crnog Petka i prednovogodišnje sezone uopšte. Kupcima su zato omogućene najsavremenije usluge dostave na našem tržištu.

„Očekujemo obaranje svih rekorda u broju porudžbina, zbog čega nam je posebno drago da smo našim kupcima omogućili popuste do 50% u svim našim kategorijama. U ovom periodu od velikog značaja će biti i DExpress paketomati koji za kupce znače uštedu neprocenjivog vremena, kontrolu same porudžbine i prilagođavanje njihovoj svakodnevnici,“ istakla je izvršna direktorka kompanije Ljiljana Ahmetović.

Shoppster poručuje da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu dodatno da uštede učlanjanjem u program lojalnosti Shoppster Smart.

Ovo je poseban period pogodnosti i za male i mikro preduzetnike, koji imaju priliku da izrazito povećaju vidljivost svojih proizvoda. Shoppster podseća da su svi predstavnici male privrede uvek dobrodošli, kao i da od ove platforme mogu očekivati lako i brzo ulistavanje, dodatnu podršku, edukaciju i otvorena vrata moderne eCommerce industrije i svih prilika koje ona donosi.

Pravo vreme je da posetite Shoppster.rs i iskoristite brojne  pogodnosti koje nudi tokom Crnog petka

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading