79. Festival u Veneciji

Modni izbori na Lidu: Alesandra Ambrosio zablistala u roze, Džulijen Mur iznenadila

Autor:

01.09.2022 19:16

Foto:

Foto:

Kakvi su bili modni izbori na Lidu prve večeri čuvene Mostre



Počela je najstarija filmska fešta u svetu, 79. filmski festival u Veneciji i već na otvaranju neke zvezde su zadivile a neke skoro pa razočarale. Kakvi su bili modni izbori na Lidu prve večeri čuvene Mostre? Brazilska manekenka Alesandra Amborio je zablistala u roze, a američka glumica Džulijan Mur iznenadila je svojim izborom.

Pročitajte Top 5 jesenjih modnih kombinacija: koje svaka žena ima u ormaru

Nakon što se odmarala u Beogradu, Ambrosio je u Italiji zadivila na crvenom tepihu u Veneciji. Modni izveštači naveli su da kada se ona pojavila u Ermanno Scervino roze haljini, svi su se složili da je to bio pun pogodak za početak prestižnog festivala.

Getty Images

 

S druge strane, oskarovka Džulijen Mur mogla je i bolje da se pokaže. Predsednica žirija glavnog takmičarskog programa prošetala je crvenim tepihom u Valentinovoj haljniji, za koju su modni eksperti ukazali da njoj ne pristaje najbolje. Oni nastroži rekli su da ih podseća na pticu, sa svetlećim perjem. Kao neko ko će svake večeri šetati crvenim tepihom Mostre i gledati filmove, pre nego što odluči o dobitnicima festivalskih nagrada i prestižnog "Zlatnog lava", Džulijen ima šanse da se popravi.

Getty Images

 

Glumica Greta Fero pohvaljena je za izbor iz Armani Privé kolekcije.

Getty Images

 

Otvaranje venecijanskog festivala nije moglo da prođe bez haljine Giambattista Vallia. Najnoviji model popularnog italijanskog kreatora ponela jedna od njegovih aktulenih muza, manekenka Bijanka Brandolini d'Ada.

Getty Images

 

Nove modne izveštaje iz Venecije, očekuje narednih dana na vašem omiljenom portalu o poznatima. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading