Revija Bate Spasojevića

Modni debakli i pogoci: Sanja Vučić nikad gora, Milica Todorović odlična, dok je Seka Aleksić kraljica večeri

Autor:

25.05.2022 11:50

Foto:

Foto:

Sinoć je na Belom dvoru održana revija Bate Spasojevića, a mi smo ispratili šta su poznati obukli za ovaj modni događaj



Beli dvor na Dedinju sinoć je bio centar modnog dešavanja u Beogradu, pun glamura, raskoša i poznatih ličnosti. Dizajner Bata Spasojević održao je reviju pod nazivom "Roman Holiday", a nas je interesovalo kakve modne komade je poneo naš džet set.

Voditeljka Dea Đurđević pozirala je fotoreporterima zajedno sa dizajnerom. Ona je obukla crnu kombinaciju, a haljinu su krasili mali beli anđeli. Mogla je ona mnogo bolje od ovoga, iskreno.

Pročitajte i: Potresne reči Dee Đurđević odzvanjaju - Čekala sam te danas...

Ata Images

 

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana došla je sa suprugom Nebojšom Negićem i možemo reći da su nas oduševili. Stajlinzi im se savršeno uklapaju, a njena otkrivena ramena naglašavaju ženstvenost savršeno. 

Ata Images

 

Suzana Mančić nas je pozitivno iznendaila s obzirom na njene modne izbore sa poslednjih nekoliko dešavanja, sada je odlična! Ona je izabrala teget haljinu koja ističe sve njene atribute. Bele patike joj ne zameramo jer znamo da je pre nekoliko dana slomila prst prilikom prelaska ulice.

Ata Images

 

Sa crno-belom kombinacijom nikada nema greške, i to MIlica Todorović odlično zna. Kada niste sigurni šta da obučete ili nemate vremena za razmiljanje ovo je odličan izbor. Lateks kombinezon Radmile Manojlović bolje da ne komentarišemo. 

Pročitajte i: Ljubavni uzleti i brodolom - "Milan je čudo, ne treba mi baja"

Ata Images

 

Apsolutni pobednik večeri je Seka Aleksić. S godina njen stil je postao sve bolji i sofisticiraniji. Duga plišana haljina koja naglašava njen uzak struk je savršena. Rukavice su odličan izbor, jedino je mogla naočare skinuti, ali nema beze.

Pročitati i: Procureo snimak -  Vruća scena iz kreveta Seke i Veljka

Ata Images

 

Najveći modni debakl je pevačica Sanja Vučić. Nama samo nije jasno gde je ovako obučena pošla i iz koje godine je ova kombinacija. Bisiklističke su bile in pre dve sezone, ali uglavom uz oversajz sako i kačket. Ova košulja, pojas sa lancima naočare za sunce na vrh glave nikako ne idu zajedno, a ona izgleda kao da je pogrešila adresu. Ovo je jedno veliko ne i totalni promašaj. Ivana Nikolić je daleko bolja, iako ove pocepane bele farmerice ne idu uz celu kombinaciju. 

Pročitati i: No make up - Sanja Vučić ne liči na sebe

Ata Images

 

Neda Ukraden zna da je roz ejedna od boja sezone, a takođe i korset kao odevni predmet. Odelo je odlično, ali ove cipele i tašna nikako ne iddu uz celu kombinaciju. Da je izabrala crne modne dodatke mnogo bi bolje ispalo sve.

Pročitajte i: Gledaj majku, biraj kćerku - Sreći Nede Ukraden nema kraja

Ata Images

 

sdgdsg

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading