Revija Biljane Tipsarević

Najbolja modna izdanja i totalni promašaji: Anastasija Ražnatović i Marija Karan razočarale, Marina Visković iznenadila

Autor:

23.05.2022 14:27

Foto:

Foto:

Sinoć je održana revija Biljane Tipsarević, a mi smo ispratili šta su poznate dame obukle za ovaj događaj



Sinoć je u hotelu Metropol održana revija Biljane Tipsarević koja je saradnji sa projektom "Be a model" predstavila letnju modnu kolekciju "Manifest". Suprug Janko Tipsarević bodrio je iz prvog reda.

Na ovaj modni događaj došle su mnoge poznate dame sa javne scene, a mi smo ispratili njihove modne lukove.

Kreatorka Marijana Mateus došla je u kariranom komplet odelu od tvida. Mini-suknja je ponovo u trendu i Marijani odlično stoji. Nemamo neke zamerke na njen stajling.

Pročitajte i: Znojava i bez šminke - Izdanje Biljane Tipsarević koje nemamo prilike često da vidimo

Ata Images

 

Pevačica Anastasija Ražnatović najviše nas je razočarala. Boje koje je odabrala jesu in, ali ne sve u jednoj kombinaciji staviti na sebe.
Ona je obukla dve nijanse plave, dve zelene i jarko žutu boju, iskreno - mogla je ona mnogo bolje, ovo nije izgled za reviju.

Pročitati i: Osvojila i porodicu - Anastasija u provodu sa majkom i sestrom novog dečka

Ata Images

 

Oduševljeni smo kombinacijom influenserke Ene Lune, iako bi možda pomisli da se nikako ne slaže plava sa sivom bojom, Ena je dokaz da to može dobro izgledati, samo treba znati kako. A Chanel tašna joj odlično ide uz sandale iste boje.

Ata Images

 

Sada znamo koja je omiljena boja Duške Jovanić - bela! Ona je nedavno na reviji Dragane Ognjenović ponela kratku belu haljinu koja je bila pun pogodak, a ova za sinoćnje izdanje izgleda nam još bolje! Jedno je sigurno - Duška nikad ne greši sa modnim kombinacijama.

Ata Images

 

O izgledu glumice Marije Karan ne znamo šta da kažemo. Bordo torba od perja totalno odskače od ostatka kombinacije, a i go stomak nije najprihvatljiviji izbor za svečani događaj.

Pročitati i: Kakav otac takav sin - Marija Karan podelila porodičnu sreću

Ata Images

 

Marina Visković je još jedna dama koja se odlučila za all white izdanje, a upotpunila ga je Fendi tašnom iz najnovije kolekcije. Bravo Marina!

Ata Images

 

Snežana Dakić odlučila se za crno-crvenu kombinaciju. Možda je malo preterala sa crvenim detaljima. Minđuše u istoj boji kao karmin, suvišne su.

Ata Images

 

Događaj je posetila i influenserka Zorana Jovanović, i, možda nije u skroz elegantnom izdanju kao ostale, ali sportska-elegancija je njen teren i nemamo zamerke.

Ata Images

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lemi

25.05.2022 09:00

Ko zove ove ljude na reviju??? Pevacice bez jednog hita nekakve influenserke itd?!! Jadno je ocekivati da one budu tu posto je revija ipak neki kulturni događaj