Kanski festival

Zvezde crvenog tepiha: Dženifer pokidala, svi gledali u Adrijanu Limu

Autor:

19.05.2022 12:01

Foto:

Foto:

Sinoć je prikazan kultni nastavk Top Gana, a nas je najviše zanimalo šta su poznati obukli na crvenom tepihu Kanskog festivala



Sinoć je prikazan nastavak kultnog filma iz 1986. Top Gan, pod nazivom Tom Gan: Maverik, a mi smo ispratili dešavanja na crvenom tepihu u Kanu. 

No, pažnju nam je najviše privukla trudna Adrijana Lima koja je došla sa svojim partnerom Andreom Lemersom. Ona je za crveni tepih odabrala sečenu haljinu koja otkriva njen trudnički stomak, i ponosno je prošetala pokazivajući svima koliko je trećna što će se ostvariti kao majka po treći put. Za ovu priliku ponela je kreaciju Olivijea Rustena, kreativnog direktora Balmaina.
Moramo priznati da treba imati hrabrosti za ovako nešto, jer se ne odlučuju mnoge trudnice na ovaj korak. Jedno je sigurno, Rijana je prva u modu i uvela go trudnički stomak i tako postavila trend sezone (za trudnice).

Pročitajte i: Nedelja mode u Parizu - Adrijana Lima pokazala trudnički stomak

Guliver Getty Images

 

Ne možemo da poreknemo koliko smo oduševljeni stilom Toma Kruza i Dženifer Koneli. Za dnevnu varijanu, gllumica je odabrala haljinu od tvida i crvene duge čizmne koje želimo da imamo odmah! Tom Kruzu odlično stoji ovo teget odelo, čak nam se više dopada od onog koje je izabrao za veče.

Pročitati i: Tom Kruz neprepoznatljiv - Popularni glumac suočen s zdravstvenim problemima?

Guliver Getty Images

 

Nešto kasnije Dežnifer Koneli obukla je dugu srebrnu haljinu koju potpisuje modna kuća Louis Vuitton, a kosu je podigla u perfektno zalizanu punđu. Ništa od nakita nije nosila, a nije ni bilo potrebno. Naglasila je svu svoju prirodnu lepotu, i žetsveno pokazala svoja ramena. Tom nam je ovde malo dosadan jer sve je ovo već viđeno. Crno odelo i mašna - stil batlera, mogao je on to mnogo bolje!

Pročitati i: Modni izbori poznatih na premijeri filma "Ne igraj na Engleze" - Milena i Frano Lasić ukrali šou, Mirjana Bobić Mojsilović razočarala

Guliver Getty Images

 

No, čestitamo mu na osvojenoj počasnoj Zlatnoj palmi, tačnije za Zlatnu palmovu granu koja se dodelju ez izuzetan doprinos i nostignuća u kinematografiji i samo je 15 puta dodeljena u istoriji festivala. 

Guliver Getty Images

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading