Crveni tepih

Modni izbori poznatih na premijeri filma "Ne igraj na Engleze": Milena i Frano Lasić ukrali šou, Mirjana Bobić Mojsilović razočarala

Autor:

11.05.2022 11:42

Foto:

Foto:

Sinoć je održana premijera film "Ne igraj na Engleze" u Mts dvorani u Beogradu, a mi vam donosimo kako su izgledali poznati



Svečana premijera novog domaćeg filma "Ne igraj na Engleze" reditelja Slobodana Pešića održana je sinoć u Mts dvorani u Beogradu, kao posveta prerano preminulom glumcu Marku Živiću koji tumači jednu od tri glavne uloge. Pored njega tu, druge dve glavne uloge pripale su Ivanu Tomiću i Danielu Siču. Njih trojica tumače zavisnike sportskog klađenja, a film je nastao kao rezultat istoimene predstave koje se prikazivala punih 14 godina u Beogradskom dramsokm pozorištu. 

Ko je sve bio na crvenom tepihu i kako su poznati izgledali, pogledajte u nastavku.

Pročitajte i: Modni trijumfi i poneki blam - Šta su poznati obukli na premijeri "Bilo jednom u Srbiji" - Sloboda razočarala, Dragana kao iz Holivuda

Ata Images

 

Igor Lazin Nigor koji jenadavno učestvovao u šou Survivor doašo je sa svojom suprugom Suzanom. Ona je bila u predivnom zelenom kompletu, dok njegov teget paket usklađen sa crnim cipelama nije baš naidealniji, ali dobro raspoleženje je bilo tu. 

Ata Images

 

Glumačka ekipa filma: Mariana Aranđelović, Milorad Kapor i Isidora Građanin zajedno se slikala. Nisu nešto preterano oduševili, ali može proći. Isidorin izgled (kratka haljina) malo je više za izlazak nego za glamurozan crveni tepih.

Ata Images

 

Glumica Paulina Manov došla je sa suprugom scenaristom Vladimirom Đurđevićem koji je i pisao scenario za film. Njen izgled bismo definisali kao spoj nespojivog jer letnji beli sako sa 3/4 rukavima ne ide na rolku, kožnu suknju i čizme. Da ga je skinula, ili obukla neki drugi, kombinacija bi mnogo bolje izgledala.

Ata Images

 

Milena i Frano Lisić su najbolje bili obučeni, čak su i modno usklađeni. Njegova košulja imala je bele detalje, iste kao njen rajf i sandale. Jedina zamerka su nam čarape koje je obula. Mogla je i bez njih, ili pak ako je želela, trebalo je obuti obične crne, zvezdice su suvišne, a i neozbiljne su za crveni tepih. 

Ata Images

 

Ivana Tomića i Vesnu Čipčić nećemo mnogo komentarisati. Jedino što kod Ivana ne paše su cipele koje skroz odudaraju od elegantnog odela. 

Ata Images

 

Spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović i Predrag Bambić zajedno su pozirali fotoreporterima. Njen izgled nam nimalo nije jasan. Bliza sa tufnama je u redu, ali nabori drugog dezena na samom kraju izgledaju kao da se radi o pridodatom odevnom komadu. Karirane helanke bolje ne komentarisati, niti se slažu uz gornji odevni deo, niti su primerene za jednu ovavkvu svečanost. Da je obukla duge bele ili pak crne pantalone koje se šire pri krajevima bila bi to savršena kombinacija, ovako je pravi modni debakl. 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading