Na crvenom tepihu

Modni promašaji i pobede Beogradskog proleća: Svi su gledali izazovnu haljinu Jelene Gavrilović, dok je Toni Cetinski razočarao

Autor:

30.04.2022 12:30

Foto:

Foto:

Sinoć je održan festival Beogradsko proleće 2022, a mi smo vam spremili najbolja i ona lošija izdanja poznatih na crvenom tepihu



Sinoć se posle 22 godine pauze vratio pred publiku festival Beogradsko proleće, što je privuklo veliko interesovanje medija i poznatih

Takmičarski program vodili su glumci Milena Vasić i Srđan Timarov, pobednik po ocenu publike je Toni Cetinski sa pesmom Čuvam ljubav, dok je drugo mesto sa pesmom Kampanjero zauzeo Željko Vasić.

Muzika mu sjajno ide, ali ne i moda. Jeste imao najbolju pesmu, ali je odevanje za ovaj prestižan i kultni festival malo neprimereno. Toni se obukao kao da je pošao na moto-trke. Ovo kožno odelo u stilu trenerke, jedno je veliko ne za crveni tepih.

Pročitajte i: Beskrajna sreća Tonija Cetinskog - Elena, sunce mog života!

Ata Images

 

Željka Vasića ne moramo da kometarišemo jer je uvek u svom fazonu, košulja, pantalone i u većini slučajeva sako, dosadno, svakako.

Ata Images

 

Možemo reći da je muški pobednik kada je odevanje u pitanju to, sada operski pevač, Dusan Svilar. Ovako se ide na svečanost poput ove. Sve je na mestu i nimalo dosadno.

Pročitajte i: Modni promašaji i trijumfi Pesme za Evroviziju - Ana Stanić iznendaila, Uraganke već viđeno

Ata Images

 

Angelina je uspela da privuče poglede. Možda latkes nije najsjajniji izbor, ali kombinacija crne i žute je pun pogodak. 

Ata Images

 

Nemamo mnogo zamerki na voditeljski par Milenu Vasić i Srđana Timarova. Mada, njegov smoking je već viđen kod toliko ljudi, a i podseća na one koje nose konobari, baleri. Da je umesto crne, stavio neku mašnu u boji, cela kombinacija bi bila mnogo uzbudljivija.

Pročitajte i: Klavir i vino - Milena Vasić promenila profesiju

Ata Images

 

Glamur, stil su dve reči kojima se može opisati izgled Jelene Gavrlilović. Ona nikad ne greši! Crna škljokičava haljina dubokog dekoltea i šlica je pun pogodak. Iako bi kod mnogih ova haljina možda izgledala vulgarno, na njoj izgleda graciozno. U kombinaciji sa holivudskim talasima i crvenim karminom, mogla je i ceo Holivud da osvoji.

Pročitajte i: Njenoj sreći nema kraja - Porodica Jelene Gavrilović uskoro bogatija za još jednog člana, čestitke se nižu

Ata Images

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading