Najlepši osmeh se vratio: Džulija Roberts zablistala na crvenom tepihu

Autor:

19.04.2022 14:30

Foto:

Foto:

Holivudska diva Džulija Roberts, poznata po svom karakterističnom osmehu, zablistala je na crvenom tepihu u Njujorku na premijei nove serije



Nekada jedna od najtraženijih glumica Holivuda Džulija Roberts, vratila se u velikom stilu. Na premijeri serije “Gaslit” u Njujorku obradovala je sve prisutne svojim prepoznatljivim osmehom koji mnogi smatraju najlepšim u Holivudu i njenim adutom za uspeh u filmskoj industriji. Džulija je zablistala na crvenom tepihu, potvrđujući da još ima šta da pokaže kada je reč o njenim ulogama kao i o stilu.

Pročitaj - Džulija Roberts se grlila na plaži s muškarcem, koji nije njen suprug

Dobitnica Oskara nije ponela raskošnu dugu toaletu, ali je pokazala da ima istine u paroli “manje je više”. Čuvena zgodna žena, koja će u oktobru proslaviti 55. rođendan, u Muzej umetnosti Metropoliten došetala je u strukiranom sivom blejzeru i kariranom šortsu koji je istakao njene zategnute noge.

Getty Images

 

U seriji “Gaslit”, u kojoj igra uz Šona Pena, Džulija Roberts tumači lik Marte Mitčel, supruge Džona Mičela, državnog javnog tužioca Sjedinjenih Američkih Država, u vreme mandata predsednika Ričarda Niksona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading