Veliki uspeh: Holivudska zvezda obukla haljinu Roksande Ilinčić

Autor:

17.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Jedna holivudska zvezda obukla je haljinu Roksande Ilinčić



Naša modna dizajnerka koja već godina gradi uspešnu karijeru modnog dizajnera u Engleskoj Roksanda Ilinčić važi za nekog čije kreacije obiluju stilom i elegancijom. Njene komade često možete videti na poznatim ličnostima, pa i kraljevskoj porodici, Kejt Midlton obožava njene glamurozne haljine. Ovoga puta haljinu naše dizajnerke ponela je jedna holivudska lepotica.

Pročitajte i: Roksanda Ilinčić ponovo zadivila svet - LFW u znaku srpske dizajnerke

 

 

Za gostovanje u jednoj od najgledanijih emisija na svetu Elen šou, Dženifer Garner obukla je Roksandinu kreaciju. Prelepa glumica koja sledećeg meseca ulazi u šestu deceniju života (nikada ne bismo rekli!) zasenila je sve glamuroznim izdanjem. Ona je za ovu priliku izabrala roze haljinu iz najnovije kolekcije ROKSANDA.

Pročitajte i: Dženifer Garner šokirala je svetsku javnost - Presrećna sam što me je Ben Aflek prevario!

 

 

Ne možemo, a da ne primetimo koliko je srećna i nasmejana, izgleda da je skoz prebolela nekadašnjeg supruga Bena Afleka s kojim je bila trinaest godina u braku i s kojim ima troje dece.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dusica

19.03.2022 09:22

Ona je poreklom iz Srbije ali nije nasa kreatorka. Radi pod zastavom UK. Drugacije niko ne bi kupio nista njeno niti bi iko znao za nju.