Pogledajte bajkovitu kolekciju modnog studija "Boudoir“ kojom su proslavili 20. rođendan!

Autor: Gloria.rs

20.10.2021 11:32

Foto: Foto: Matković, Vild

Foto: Foto: Matković, Vild

Modni studio "Boudoir" je dvadesetu godišnjicu proslavio uz novu modnu priču dizajnerki Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević– Treba imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si niko, svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vrilend, pokušavajući da opiše koliko je važno da u životu imamo određen stil, jedinstvenost koja nas izdvaja u masi istih.

Foto: Matković, Vild

 

Upravo taj stil, tu ljubav prema lepim stvarima, prema lepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, poseduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave neverovatnih dvadeset godina njihovog brenda.

Foto: Matković, Vild

 

Foto: Matković, Vild

 
Modni studio Boudoir – 20 godina u svetu mode

Njihov dizajnerski potpis prepoznatljiv je, pamtljiv i drugačiji. Reč je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema izuzetno romantičnim, maštovitim i uvek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljkama njihovog dizajna, daju onaj potrebni "X" faktor.

Foto: Matković, Vild

 

Foto: Matković, Vild

 

Boudoir je zaista posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji nudi lepotu koja transformiše njihove klijentkinje.

To ti je Boudoir!

Foto: Matković, Vild

 

Upravo o tome govori i njihova aktuelna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva "To ti je Boudoir", sumira novi iskorak za kreativne i kreatore koje se, uprkos epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štaviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefinišu glamur i šta on predstavlja za žene današnjice.

Foto: Matković, Vild

 

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik večne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, šik i tako zaigrane tačkice – svi ovi elementi pronašli su mesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

Foto: Matković, Vild

 

Foto: Matković, Vild

 

Serijom upečatljivih kreacija Martina i Morana tako su oduvale dvadeset svećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novu deceniju vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom ‘To ti je Boudoir’ baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

Foto: Matković, Vild

 

Foto: Matković, Vild

 

Foto: Matković, Vild

 

Foto: Matković, Vild

 

 

#Boudoir20
#BoudoirNewEra
#BoudoirParty

Fotografije potpisuju: Matković x Vild
Make up: Tena Bašić
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Model: Klara, Midikenn

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading