Ona je zasenila Džonija Depa: Partnerka Ane Brnabić simbol elegancije

Autor:

20.10.2021 11:30

Foto:

Foto:

Na sinoćnom prijemu u čast Džonija Depa, do holivudskog superstara sedela je Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije, odevena u crnu kombinaciju



Promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji, u kojem je glas pozajmio holivudski glumac Džoni Dep koji je zbog toga bio gost Beograda, održana je sinoć u zgradi “Geozavoda”. Prijemu tim povodom prisustvovale su mnoge javne ličnosti iz kulturnog i političkog života a jedna dama ukrala je pažnju čak i holivudskom superstaru.

Pročitaj i S kim je Džoni Dep otišao u hotel posle noćnog provoda u Beogradu

Pre početka ceremonije predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, koja je na prijem stigla u pratnji svoje partnerke, doktorke Milice Đurđić, razgovarala je sa zvezdom filmskog serijala “Pirati s Kariba”, koji je, prema tvrdnjama prisutnih, imao priliku da upozna izabranicu Brnabićeve. Milica je na prijem došla odevena u skladu sa karakterom događaja i pokazala da je simbol elegancije. Ponela je crnu haljinu, preko koje je nosila kaput, a sve to je uparila sa crno-belim cipelama sa niskom petom.

Srdjan Stevanovic/Getty Images

 

Dok se Ana obraćala prisutnima, Džoni je sedeo uz Milicu i povremeno pričao sa njom. Nakon što je primerka sišla sa scene i vratila se na svoje mesto, holivudski šmeker je nastavio da komunicira sa obe i zahvalio im se na lepim rečima i gostoprimstvu.

Jakov Simović/Gloria

 

Povod za Depov dolazak bio je promocija prvog animiranog serijala “Puffins Impossible” proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios Miloša Biković, a kreiranog u studiju Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Voja

20.10.2021 15:19

Čak i Brnbaba izgleda bolje od Džonija🤣🤣🤣

Sasa

20.10.2021 20:04

Nemojte ljudi, ko Boga Vas molim.