Žestok modni okršaj Cece Ražnatović i Jelene Karleuše na ispraćaju Marine Tucaković

Autor:

29.09.2021 14:00

Foto:

Foto:

Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša nakon mnogo vremena pojavile su se na istom mestu, a spojila ih je sahrana Marine Tucaković, žene koja je zaslužna za dosta stvari koje su pevačice postigle u karijeri.



Sahrana Marine Tucaković održana je nedavno na Novom groblju u Beogradu. Uprkos apelima porodice da sahrana protekne uz što manje ljudi, Marinine kolege i prijatelji odlučili su da se okupe u velikom broju, te da Marinu na večni počinak isprate onako kako dolikuje.

U moru okupljenih, najveću pažnju sasvim sigurno privukle su Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović. Dve pevačice, koje su se do sada viđale isključivo u sudnici, našle su se oči u oči na pomenutom groblju. Iako su svoju karijeru gradile na dijametralno suprotne načine, obe su postigle vrhunski uspeh, te imaju ogromne armije obožavalaca.

Ataimages

 

Modni okršaj Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše, kojoj bolje stoji crno?

Navikli smo od Jelene na ekstravagantne, smele 'outfite' kojima privlači puno pažnje, međutim, kako je ovog puta svoj stajling morala da prilagodi događaju kojem prisustvuje, Karleuša se odlučila za crnu rolku, te crnim uskim pantalonama koje savršeno prikazuju pevačicinu liniju. Pored toga, nosila je i crne naočare, kao i crnu torbu, a ono što je posebno privuklo pažnju okupljenima jeste njena roze punja.

Za razliku od svoje koleginice, Ceca se odlučila za nešto drugačiju varijantu. Odabrala je crnu opuštenu majcu, te se ogrnula kožnom crnom jaknom. 'Outfit' je zaokružila nešto svetlijom nijansom crnih farmerki. Ražnatovićeva se takođe maksimalno pridržavala propisanih mera, te sa lica nije skidala masku koju je uklopila u crninu, a poput Jelena takođe je imala naočare.

Pročitajte i Uživaju: Karleuša ćerkama priredila iznenađenje za rođendan

Ataimages

 

Zbog smrti drage prijateljice pevačice su odlučile svoje nesuglasice da ostave po strani, te da Marinu isprate onako kako dolikuje, međutim, kako između njih vlada veliki rivalitet pitanje boljeg odabira 'outfita' samo se nameće, a šta vi mislite kojoj crno bolje stoji?

Anketa

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (6)

Loading
Zena

30.09.2021 01:33

Ma,ljudi da se ne lazemo... Ceca,nema veze sa zivotom,sto se mode,tice.Karleusa,izgleda kao milion 💵💰 sta god da obuce.👍👌

Mima

30.09.2021 18:25

Ceca u klošarskim farmerkama dosla na sahranu???Odvratno.Karleusa,gospodja.

Mira

01.10.2021 09:00

Karleusa je prikladnije obucena za sahranu.

Dada

01.10.2021 10:22

Ceca bajkerka, totalno neprimereno za sahranu

Anna

01.10.2021 13:08

Ceca kao da je pošla na moto skup. Odvratno