Svi kopiraju stil Ane Ivanović: Bivša teniserka u ulozi modne ikone (foto)

Autor: goran.anicic

25.07.2020 16:21

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramNjen stil mnogi pokušavaju da postignu...

 

Za nekadašnju teniserku Anu Ivanović modni eksperti kažu da ne pravi greške i da su joj stilske kombinacije besprekorne. Njen stil je odmeren i sofisticiran, a ona spada u žene koje ne moraju da budu provokativno obučene da bi bile u centru pažnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on May 18, 2020 at 4:14am PDT

Kako se lepa Ana godinama profesionalno bavila sportom, čini se da se malo zasitila ravne obuće pa uživa kad god je u prilici da ponese visoke potpetice.

Često na svom „Instagramu” objavljuje fotografije iz izlazaka sa suprugom, na kojima pokazuje i kakve je modne kombinacije birala za te prilike – sofisticirane i elegantne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Aug 12, 2018 at 7:05pm PDT

Visoke potpetice su nezaobilazan deo svakog njenog stajlinga. Ipak, i ona ponekad poželi da se odmori od štikli pa se tako pojavila u kežual stajlingu koji je oduševio njene obožavaoce.

Jednostavan beli džemper Ana je uparila s pantalonama na pruge i belim patikama i pokazala da je danas za nju kežual dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 23, 2020 at 1:14am PDT

– Pronašla sam svoj autfit za danas – poručila je lepa teniserka, a fanovi su je obasuli komplimentima i poručili joj da u svakoj modnoj kombinaciji izgleda besprekorno.

goran.anicic

Autor