Ćerka Zdravka Čolića ima nepogrešiv stil: Njen modni detalj je svima zapao za oko (foto)

Autor:

29.07.2020 16:45

Foto:

Foto:



Ćerka Zdravka Čolića, jednog od najpopularnijih regionalnih pevača, u poslednje vreme privlači dosta medijske pažnje. Simpatična Una vrlo je popularna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu broji preko 25 hiljada pratilaca. Svoje verne fanove oduševljava modnim kombinacijama i intrigira životnom stilom na visokoj nozi.

Njeni autfiti su neretko sačinjeni od skupih detalja, a nedavno je svoju publiku na socijalnim mrežama iznenadila izborom luksuzne torbice od 1.500 evra!

Čolina naslednica nedavno je pozirala u crnoj haljinici, a oko ruke imala je skupocenu torbu poznatog italijanskog brenda. Reč je o crnoj torbici nešto manjeg modela od standardnog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on Jul 13, 2020 at 2:30pm PDT

Podsetimo, Una Čolić je poznata po tome što eksperimentiše sa svojim izgledom, te je nedavno potpuno promenila imidž. Plavu kosu ofarbala je u smeđe tonove, a dužinu je nadomestila nadogradnjom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on Feb 10, 2020 at 2:12am PST

Kao većina mladih i Una je veoma aktivna na društvenim mrežama, što je primetio i njen otac.

– Sad su u tim godinama, pa im sve prija. Ali sve će to proći – rekao je Čola o naslednicama za „Blic“ i istakao da se njegova starija ćerka verovatno neće baviti javnim poslom.

– Verovatno se neće baviti nikakvim javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svetu. Svim mladim devojkama, devojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što u biti nisu takve.

goran.anicic

Autor