Glamur iz dnevne sobe - Spremite se za doček

Autor:

31.12.2020 10:20

Foto:

Foto:



Sećate li se scene iz filma Seks i grad kad Keri Bredšo odlučuje da se u pidžami, sa šljokičastom kapom, bisernom ogrlicom i cipelama na štiklu zaputi u Bruklin kod Mirande kako bi zajedno dočekale Novu godinu? E, tako nekako i vi treba da izgledate za doček 2021, koji ćete verovatno provesti kod kuće sa prijateljima, partnerom ili članovima porodice.

To što ćete boraviti u dnevnoj sobi, a ne u nekom restoranu ili klubu, ne znači da ne treba da budete glamurozni. Zahvaljujući mnogim svetskim dizajnerima, danas kućni autfiti izgledaju kao nešto što možete da obučete i za izlazak, posebno pidžame, od kojih neke imaju perje na krajevima rukava i nogavica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carine Gilson (@carinegilson)

Tu su i fenomenalni satenski ogrtači, koji se posebno dobro slažu uz slip haljine, kao i papuče od krzna, sa perjem ili sa šljokicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carine Gilson (@carinegilson)

Ako vas mrzi da pravite frizuru, stavite neki elegantan turban ili masku za spavanje, onako kako ju je nosila Odri Hepbern u filmu Doručak kod Tifanija. Kad slavite, slavite sa stilom. (Pročitaj: Za prazničnu atmosferu kod kuće – Neodoljive ideje za lakiranje noktiju)

Ukoliko ste se dogovorili za klasičnu večeru s porodicom, nakon koje ćete gledati filmove o Božiću ili novogodišnji program, odaberite džemper ili trenerku sa irvasima, Deda Mrazovima, pahuljama i slično. Obavezno kupite šampanjac, prskalice i balone i prvi januar dočekajte optimistično, u nadi da će 2021. biti mnogo bolja nego godina koja je za nama. (Pročitaj: Zavirite u dom Ane i Bastijana Švajnštajgera – Praznična atmosfera koja odiše toplinom)

Lana Dedić

Autor