SAG nagrade u znaku Diora, Givanchyja, Majkl Korsa: Najbolja izdanja crvenog tepiha (foto)

Autor:

28.01.2019 12:26

Foto:

Foto:Samo mesec dana pre dodele Oskara, u Los Anđelesu je dodeljena još jedna nagrada, kao priznanje glumcima i njihovim filmskim ostvarenjima - SAG nagrada. Bila je to još jedna prilika da vidimo najveća imena iz sveta filma u njihovim najboljim izdanjima, a damama nije manjkalo ideja u kreacijama koje su prošetale crvenim tepihom.

Džulija Roberts i Ledi Gaga: Izdanja za crveni tepih o kojima se priča (foto)

Pevačica i glumica Ledi Gaga potrudila se da njen stajling ostane itekako upamćen.

Gaga je pažnju javnosti skrenula haljinom od bele satenske svile koja je samo nekoliko dana pre premijerno predstavljena u sklopu nove Diorove kolekcije visoke mode u Parizu.

Emili Blant: Moderna dadilja (foto)

Nepogrešiv odabir bele ili crne i ovoga puta je dominirao crvenim tepihom...

Porodična idila Danijela Krejga i Rejčel Vajs: Prva šetnja Bondove bebe (foto)

Rejčel Vajs se pojavila u crnoj metalik haljini modne kuće Givenchy.

Sibi Blažić i Kristijan Bejl: Betmen je srpski zet

Crna boja bila je rezervsana za stajling glumca Kristijana Bejla i njegovu suprugu, bivšu manekenku Sibi Blažić koji su vidno raspoloženi i modno usklađeni strpljivo pozirali fotografima, kao i Hju Grant i njegova izabranica Ana Eberstajn, zablistali su u klasičnim crnim kombinacijama.

Vedriji tonovi dominirali su na haljinama Džejn Fonde, Emili Blant bila koja se pojavila u roze haljini Majkla Korsa, dok je Ketrin Zita Džouns koja je na ceremoniju stigla u društvu supruga Majkla Daglasa, nosila model Zuhaira Murada.

Kako je Ketrin Zita Džons jednim potezom učinila da joj sve žene zavide